- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.421
ben geldim kızlar işlere biraz ara verdim
ama sizler nereye gittiniz ya offff
burdayız gülümmmmmmm bittim ohhh ne güze olmuş wallaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kızlar işlere biraz ara verdim
ama sizler nereye gittiniz ya offff
aminn bitanemm bak moralini yüksek tuttt yoksa stresten hepimiz ölücezz haaa yapma üzülme güzel düşün güzel olsun sonuuuuopuyorumnanaktan
güzel düşünüyom canımm.inş.olcak opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar;
kız maviş ne zaman konuşmadık seninle kızz senin enfeksiyonun varmış hatta bende sana yazmıştım benimde vardı geçti fitil kullandım falan demiştim kızarım haa sana öyle dersenalsanaalsanasmile
neyse canlarım nasılsınız bakalım
merhaba arkadaşlar;
kız maviş ne zaman konuşmadık seninle kızz senin enfeksiyonun varmış hatta bende sana yazmıştım benimde vardı geçti fitil kullandım falan demiştim kızarım haa sana öyle dersenalsanaalsanasmile
neyse canlarım nasılsınız bakalım
hoşgeldin burcum ya aslında maviş te sitem etmedi kızlar ya sadece hepimizde çok sıkıntılıyız stresliyiz malum konu kafamız çok karışık biraz normalden fazla alıngan duygusal oluyoruz napalım zaten bu nedenle burdayız birlikteyiz bizi bizden başka kimseler anlamıyo etrafımızdakiler ya akıl veriyorlar ya acıyıp teselli etmeye çalışıyorlar neyse tmm çok konuştum susuyorum kızlar :kedi:
günaydın canım nerde gitti kız koçiş 6 30da sennapıyon![]()
gociş gitmiş ti ama ben sitede gezınırken uyuya kaldım heheh ondan katılamadım sohbetınıze :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
..................................
gociş gitmiş ti ama ben sitede gezınırken uyuya kaldım heheh ondan katılamadım sohbetınıze :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet yaa kimse yok dahaa bende iyim işte canım yaa nasıl oalayım.akşam biraz moralım bozuldu.kaynanmardaydıkda bizim bi arkadaş hamıleymıs kaynanmda bana side yapmayı düşünmüyormusun dedi şaşırdım kaldım valla.sinirim tavan yaptı.bende yok suan düşünmüyoz dedi.aslında daha yeni bbiş için tedaviye başlıyoruz dıyecektımde demedım mafoldumben sinirlerim bozuldu kalktım eve geldim.evdede çok agladım eşimde çok kızdı daha biray bile olmadı falan dedi üzülme dedi ama.çok agladım şimdide başım çatlıyorrr
hoşgeldin tatlım Şeniz
bu ne gülllll
hoşgeldin gülümmmm
h.b canım naber ler yaa nerdesnınızz gorusmeyeli :hulya:
hoşbulduk cnm naberler :hulya:
nasılsınız kızlar yaaa
herşey aynı canım ya grşmeyeli bi değişiklik yok tek değişiklik umutlarım tükeniyo artık
sen neler yaptın
inşallah kankiiiiiiiiiiiii bebeişlerimiz gezdiririz artık senle belki kociş yeni yıla komserlik sınavını kazanır istanbul polis okuluna gelir okumaya benide götürür evcil oluruzzzzz