- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.441
iiiii ama bu bilgisayarı geberttim oldum çok yavas ilerliyoooooooooooooo
aynen oyle benımkıde yavas kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iiiii ama bu bilgisayarı geberttim oldum çok yavas ilerliyoooooooooooooo
kız takma kafana ben sımdıye kadar kafama taksaydım burus burus olmustum yanı
bızdede aynı sorun var bana oyle dedıklerınde benım butun çocuk istegım kacıyo ınadımdan vazgecıyorum bebek yapmaktan kendıme yapıyorum haberım yok tabi boshayallersmileboshayallersmilebilmiyorumkismile:ecrin_bebek:
inş.canım inş.görüşmeyi isterim tabikideee
bende öyle yapcam canım takmamaya calısıyorum işteee buun biraz daha iyim şimdii
işte bu canım
allahasukur kocalarımızda yanımızda bıze destek oluyolar baskalarının dedıklerını duyma duydunsada duymamıs gıbı davran ınan bana en ıyısı bu kocalarımızla ıyı olalım gerısı bos dımı ama yerimsenibenyerimsenibena.s
inşallah tek temmennimiz bu kankiiiihayırlı bi beişş allahımdannn
amin canım aminbömyle yaramz bebişlerimiz olur inş.
EVET CANIM ÇOKŞÜKÜR KOCAM BU KONUDA ÇOK İYİ.
bana stres yapma diyor yaa biz daha başındayız.biraydır bbeiş istiyoruz sen daha en başında böyle yaparsann olmaz diyor.çok rahat davranıyor stres yapıp benımde strese sokma diyorr haklıda yanii.bakalım nasip işte kıslar hayılrııs diyelimmmopuyorumnanaktan
ee dogru dıyomus sen 1 aydırmı sıtıyosun ee daha yenı baslamıssınızz bende 1sene 7aylık evlıyım ve bebek ıstıyorum ama ben ılk sene ıstemıyodum erken dıyee oncelerı karar verememıstım acaba olsun mu dıye ama sımdı ıstıyorum olmuyo bakalım dr ye gıdınce ne dıyecek yanı kendını sıtresse sokmaa esınıde oyle tabı![]()
kızlar bu ay da olmadı adet sancılarım başladı mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hadi ya canım sendemi bitanem üzülme nolur yaaa hayırlısı olsun mart ayına inşallah allahım hayırlı bebişşler verirde yüzümüzü güldürürrrr
bende istemiyordum şimdi 1aydrı istiyoz iştee.ben pko hastasıyım senın bi rahatsızlıgın varmı peki
canım ben bu ay rahim filmi çektiricem. eşime de yeniden sperm tahlili yapılacak. hormonlarıma da elli kere bakıldı ama bi daha bakılacak. ondan sonra da sen sağ ben selamet. bıraktım artık çocuk işini. bunları da son kez yapayım da aklımda kalmasın.
benımde hastalıgım aynı topıktekı arkadaslar ıncır kuru ve sogan kuru yapmamı tavsıye ettıler ama ben yapmadım doktora gıdecem ondan sonra ne tedavı varsa doktor versın ıceem ben oyle seylerı bakalım ıste :ecrin_bebek:
daha doktora gitmedinmi canım.soğan suyunu 15gün içtim iyi geldi rahatlattı canım şimdide incir kürüne başlaycam.
canım ben bu ay rahim filmi çektiricem. eşime de yeniden sperm tahlili yapılacak. hormonlarıma da elli kere bakıldı ama bi daha bakılacak. ondan sonra da sen sağ ben selamet. bıraktım artık çocuk işini. bunları da son kez yapayım da aklımda kalmasın.