• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ne olduuu yaaaa niee üzgünsünnnn bak kızıcam haaaaaa:oklava:

Diyorumki türkiyeye gitmek istemiyorum. Simdi bür sürü sorular sorzcaklar komsular gelenler. Niye bek yok? Sorunun ne? Sorun kocandami sendenmi? buna benzer bürsürü sorular acmakli bakislar ineli kelimelr. Sonrada ALLAH büyüktür demeler. Afffff yine ayni seyleri yasiyicam bu sefer daha cok heralde. Ama annemi babmi ailemide cok özledim. Ne yapicagimi bilmiyorum.mafoldumben

Kımsenın ne dedıĞını umursama bırak sorsunlar konuŞsunlar. Hepımızın baŞında aynısı ... ınan kımseye teyzelerıme felan tel aÇmıyorum ılk sordukları ne yaptınız ne oldu. Sızene demek ıstıyorsun olmuyor... Ama onlara ne dıye dÜŞÜnÜnce daha rahatlarsın. Annenlerı Özledıysen ımkanında varsa durma derım. Bırak konuŞŞan konuŞsun. Sen kendı mutluluĞuna bak.

Vallah ben eŞ ve aılesınden yana Çok Şanslıyım. AkŞehıre kayınvaldemın yanı annemın yanına gıdecekdım ablamla yanı gÖrÜmcemle dedıkkı kımseyı kabul etmeyeceksın mısafır olarak Şart koŞduk:) kımseyı kabul etmedı oda gelen oldumu bızde dıŞarı Çıkıyorduk dedık fırsat vermedı. Annene sÖyle sende kolu komŞuyu kabul etmesın .... Vallah ben eŞımde aılesınınde kımseye mınnet etmeme huyuna bayılıyorum. EŞımın annesıyle bızı gÖren Öz ana kız sanır o denlı ıyı bır kadın.

Diyorumki türkiyeye gitmek istemiyorum. Simdi bür sürü sorular sorzcaklar komsular gelenler. Niye bek yok? Sorunun ne? Sorun kocandami sendenmi? buna benzer bürsürü sorular acmakli bakislar ineli kelimelr. Sonrada ALLAH büyüktür demeler. Afffff yine ayni seyleri yasiyicam bu sefer daha cok heralde. Ama annemi babmi ailemide cok özledim. Ne yapicagimi bilmiyorum.mafoldumben

ALLAH büyük tabiki üstelik ne derlerse desinler boşver kaydirigubbakcemile5

yamıyorum sizene düşünmüyorum henüz dersin yada bence en iyisi ALLAH ne zaman verirse ozaman olucak dee bak görürsün cvp bulamıcaklarrrrrrrrrr

Kİmsenİn ne dedİĞİnİ umursama bırak sorsunlar konuŞsunlar. Hepİmİzİn baŞında aynısı ... İnan kİmseye teyzelerİme felan tel aÇmıyorum İlk sordukları ne yaptınız ne oldu. Sİzene demek İstİyorsun olmuyor... Ama onlara ne dİye dÜŞÜnÜnce daha rahatlarsın. Annenlerİ Özledİysen İmkanında varsa durma derİm. Bırak konuŞŞan konuŞsun. Sen kendİ mutluluĞuna bak.

Evet canim imkäanim var. Birde söyle düsünüyorum.Baskalari sorucak diye gitmiyimmi kim ne derse desin diyorum..:umursamaz:

evet canim imkäanim var. Birde söyle düsünüyorum.baskalari sorucak diye gitmiyimmi kim ne derse desin diyorum..:umursamaz:

tabiki git boş ver sorsunlar. Soranlara biz gerekeni yapıyoruz zamanı geldiğinde yarabbim nasip eder acelemiz yok.. Eşimle çok ama çok mutluyuz.. Neticede bebişin gelmemesi bizim evliliğimizede sorun yaşatmıyor de lafı ağızlarına tık.

yamıyorum sizene düşünmüyorum henüz dersin yada bence en iyisi ALLAH ne zaman verirse ozaman olucak dee bak görürsün cvp bulamıcaklarrrrrrrrrr

evet canim öylede, yinede düsündügümü bildikleri icin ne dersen diyim inanmiyicaklar.Ben hep diyorum AALAHIN dedigi olur yinede bakislari moralimi bozuyor.mafoldumben

Vallah ben eŞ ve aİlesİnden yana Çok Şanslıyım. AkŞehİre kayınvaldemİn yanİ annemİn yanına gİdecekdİm ablamla yanİ gÖrÜmcemle dedİkkİ kİmseyİ kabul etmeyeceksİn mİsafİr olarak Şart koŞduk:) kİmseyİ kabul etmedİ oda gelen oldumu bİzde dıŞarı Çıkıyorduk dedİk fırsat vermedİ. Annene sÖyle sende kolu komŞuyu kabul etmesİn .... Vallah ben eŞİmde aİlesİnİnde kİmseye mİnnet etmeme huyuna bayılıyorum. EŞİmİn annesİyle bİzİ gÖren Öz ana kız sanır o denlİ İyİ bİr kadın.

MASLAAH ALLAH bozmasin muhabbetiniz esinin ailesiyle, anlsmak cok güzel evet.ne güzel canim.zemuszemus

Ya netıcede hepımız ıstıyoruz elbbette sabırsızlıkla beklıyoruz. Elımızden gelenıde yapıyoruz. Takdır netıcede allah ın... Ne zaman nasıl olur bılmıyoruz. Bak benım dayım 1mıyon canlı sperm sahıptı. 12 yıllık evlıler 3 kere tÜp bebek denedıler. ılkınde ıkız tuttu dÜŞtÜ. ıkınsısınde tutmadı. 3.dede tek tuttu Şımdı kızı kucaĞında 3 aylık oldu sanırım. Kız arkadaŞım var nurıye ablası benle yaŞıt ama erken evlenmıŞ bana gÖre 4 dÜŞÜk 1 dıŞ gebelık Şımdı 8 aylık hamıle. Onlardada hıÇ bır sorun gÖrÜnmemesıne raĞmen bu sorunları yaŞadılar. Oluyor ama devamı gelmıyordu nıhayet kızı 1 ay sonra ınŞaallah saĞlıklı bır Şekılde kucaĞındaolacak. Yanı kısmet

arkadaŞımın ablasının durumu ıyı deĞıldı. BaŞında kayın valde kayın peder vardı. ılk kayın valdesı ÖldÜ kayınperder baŞına kaldı ama ne aksı adam yatalak oldu kız baktı kayınbederı de ÖldÜ. Sonra ev aldılar. Kız tam dıyordukı evımın tadını Çıkartayım bır kaÇ ay sonra baŞlayacaĞım tedavıye bır bakdı hamıle anlayacaĞın canabı hak neyı ne zaman vereceĞını ıyı bılıyor. ÜzÜlmemek lazım.

Ya netİcede hepİmİz İstİyoruz elbbette sabırsızlıkla beklİyoruz. Elİmİzden gelenİde yapıyoruz. Takdİr netİcede allah ın... Ne zaman nasıl olur bİlmİyoruz. Bak benİm dayım 1mİyon canlı sperm sahİptİ. 12 yıllık evlİler 3 kere tÜp bebek denedİler. İlkİnde İkİz tuttu dÜŞtÜ. İkİnsİsİnde tutmadı. 3.dede tek tuttu Şİmdİ kızı kucaĞında 3 aylık oldu sanırım. Kız arkadaŞım var nurİye ablası benle yaŞıt ama erken evlenmİŞ bana gÖre 4 dÜŞÜk 1 dıŞ gebelİk Şİmdİ 8 aylık hamİle. Onlardada hİÇ bİr sorun gÖrÜnmemesİne raĞmen bu sorunları yaŞadılar. Oluyor ama devamı gelmİyordu nİhayet kızı 1 ay sonra İnŞaallah saĞlıklı bİr Şekİlde kucaĞındaolacak. Yanİ kısmet

arkadaŞımın ablasının durumu İyİ deĞİldİ. BaŞında kayın valde kayın peder vardı. İlk kayın valdesİ ÖldÜ kayınperder baŞına kaldı ama ne aksİ adam yatalak oldu kız baktı kayınbederİ de ÖldÜ. Sonra ev aldılar. Kız tam dİyordukİ evİmİn tadını Çıkartayım bİr kaÇ ay sonra baŞlayacaĞım tedavİye bİr bakdı hamİle anlayacaĞın canabı hak neyİ ne zaman vereceĞİnİ İyİ bİlİyor. ÜzÜlmemek lazım.

Evet canim bende her zaman diyorum ALLAH vermese ne yapsan nafile. Anlattiklarin cok ilginc. Sonucta hersey YARADANIN elinde istedigine verir. Istemedigine vermez. bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar ben giremeyeli ne var ne yok ben bayadr yoktum burcu keremgül esinde yavruceyln daha yazamadığım cnm arkadaşalrım nasılsınz varmı değişiklik sizlerde burcucu msndede ras gelemdik ne zamndr depresyondaydım resmn yeni toparldım kendimi anca siteye girebildim beni sorarsanz ben daha beklemedeym bu gidişlede 1 - 1.5 sene beklemede kalıcam geliba anlıcağınz bnm bebek özlemm baya uzaklarda zor ama napalım katlanıcm inş varmı yeni hamişlerimz yazarsanz sewinirim cnlarım öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın

Back
X