- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.521
Burdayimmmmmmmmmmm melikee.mafoldumben
ne olduuu yaaaa niee üzgünsünnnn bak kızıcam haaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayimmmmmmmmmmm melikee.mafoldumben
ne olduuu yaaaa niee üzgünsünnnn bak kızıcam haaaaaaklava:
Diyorumki türkiyeye gitmek istemiyorum. Simdi bür sürü sorular sorzcaklar komsular gelenler. Niye bek yok? Sorunun ne? Sorun kocandami sendenmi? buna benzer bürsürü sorular acmakli bakislar ineli kelimelr. Sonrada ALLAH büyüktür demeler. Afffff yine ayni seyleri yasiyicam bu sefer daha cok heralde. Ama annemi babmi ailemide cok özledim. Ne yapicagimi bilmiyorum.mafoldumben
Kİmsenİn ne dedİĞİnİ umursama bırak sorsunlar konuŞsunlar. Hepİmİzİn baŞında aynısı ... İnan kİmseye teyzelerİme felan tel aÇmıyorum İlk sordukları ne yaptınız ne oldu. Sİzene demek İstİyorsun olmuyor... Ama onlara ne dİye dÜŞÜnÜnce daha rahatlarsın. Annenlerİ Özledİysen İmkanında varsa durma derİm. Bırak konuŞŞan konuŞsun. Sen kendİ mutluluĞuna bak.
evet canim imkäanim var. Birde söyle düsünüyorum.baskalari sorucak diye gitmiyimmi kim ne derse desin diyorum..:umursamaz:
yamıyorum sizene düşünmüyorum henüz dersin yada bence en iyisi ALLAH ne zaman verirse ozaman olucak dee bak görürsün cvp bulamıcaklarrrrrrrrrr
Vallah ben eŞ ve aİlesİnden yana Çok Şanslıyım. AkŞehİre kayınvaldemİn yanİ annemİn yanına gİdecekdİm ablamla yanİ gÖrÜmcemle dedİkkİ kİmseyİ kabul etmeyeceksİn mİsafİr olarak Şart koŞduk:) kİmseyİ kabul etmedİ oda gelen oldumu bİzde dıŞarı Çıkıyorduk dedİk fırsat vermedİ. Annene sÖyle sende kolu komŞuyu kabul etmesİn .... Vallah ben eŞİmde aİlesİnİnde kİmseye mİnnet etmeme huyuna bayılıyorum. EŞİmİn annesİyle bİzİ gÖren Öz ana kız sanır o denlİ İyİ bİr kadın.
Ya netİcede hepİmİz İstİyoruz elbbette sabırsızlıkla beklİyoruz. Elİmİzden gelenİde yapıyoruz. Takdİr netİcede allah ın... Ne zaman nasıl olur bİlmİyoruz. Bak benİm dayım 1mİyon canlı sperm sahİptİ. 12 yıllık evlİler 3 kere tÜp bebek denedİler. İlkİnde İkİz tuttu dÜŞtÜ. İkİnsİsİnde tutmadı. 3.dede tek tuttu Şİmdİ kızı kucaĞında 3 aylık oldu sanırım. Kız arkadaŞım var nurİye ablası benle yaŞıt ama erken evlenmİŞ bana gÖre 4 dÜŞÜk 1 dıŞ gebelİk Şİmdİ 8 aylık hamİle. Onlardada hİÇ bİr sorun gÖrÜnmemesİne raĞmen bu sorunları yaŞadılar. Oluyor ama devamı gelmİyordu nİhayet kızı 1 ay sonra İnŞaallah saĞlıklı bİr Şekİlde kucaĞındaolacak. Yanİ kısmet
arkadaŞımın ablasının durumu İyİ deĞİldİ. BaŞında kayın valde kayın peder vardı. İlk kayın valdesİ ÖldÜ kayınperder baŞına kaldı ama ne aksİ adam yatalak oldu kız baktı kayınbederİ de ÖldÜ. Sonra ev aldılar. Kız tam dİyordukİ evİmİn tadını Çıkartayım bİr kaÇ ay sonra baŞlayacaĞım tedavİye bİr bakdı hamİle anlayacaĞın canabı hak neyİ ne zaman vereceĞİnİ İyİ bİlİyor. ÜzÜlmemek lazım.
KISLAR pinar_mehmet_ates@ hot eklerseniz memenun olurum...