• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

teşekkürler canım umarım sizin içinde herşey yolundadır.
nasıl gidiyor varmı bi gelişme....

Yok canim bende tik yok. Sorma aslinda icim kan agliyor ama simdilik icime atiyorum doldugum zaman beni kimsenin görmesini istemem.Hüznüm aglamam cok büyük oluyor. ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh ne yapicam ben bilmiyorum canim ALLAH sizlere bebis nasip etsin diyorum. opuyorumnanaktan

Kiz utanma gercek söyledim. Yani senin herif nasilda agzinin tadini bilirmis kissss. Bende tesekkür edrim.opuyorumnanaktan

mersiiiii kankaaa herkes öle söler sende saol ama hiç ben hayatımda ben gözel bi karıyam demedim çünkü sevmiyorum öle seleri bi topikte çok merak ettiler illam resmini koy dediler bende dedimki kocişim izin vermiyo böle selere yapamam dedim bunlarda bana burun kıvırdı ya esimle arammı acılsın allah askına kanka sonra dedimkii güzel olmasam esim alırmıydı dedim ama gel de bana sorr........:dilcikar:

mersiiiii kankaaa herkes öle söler sende saol ama hiç ben hayatımda ben gözel bi karıyam demedim çünkü sevmiyorum öle seleri bi topikte çok merak ettiler illam resmini koy dediler bende dedimki kocişim izin vermiyo böle selere yapamam dedim bunlarda bana burun kıvırdı ya esimle arammı acılsın allah askına kanka sonra dedimkii güzel olmasam esim alırmıydı dedim ama gel de bana sorr........:dilcikar:

aaaaaaaaaaaaa kocisin hakli olmazki herkese resmini göstermek bencede iyi yapmis. Önemli olan sizin mutlulugunuzdur dimi. opuyorumnanaktan

Back
X