• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben adanalıyım canım ama hiç benzetmezler trakya sizin tarafın kızlarına benzetirler gülommmm senin kociş ne iş yaparrrkiii

hımmm negüzel canım bak bunada sevindimm bende günde bi tane incir yiyom canım ne bilim walla peki belirtilerin ne benim iki gündür acayip kasıklarım agrıyo bugün 12.günümdü bakalım hayırlısı kocişle pek birlikte olmuyoz bugün olduk amaaa yani babası hastaydı onlarda burdaydı daha yeni gittiler o yüzden yaniii
melikecim, geçmiş olsun öncelikle ve misafirlerin tam zamanında gitmiş gün aşırı beraber olursanız yumurtlama günlerini kaçırmamış olursunuz süper:-)

bende bursalıyım bursanın neresindensin hangi doktoro gidiyosun canım

mavişcim; Bursa Nilüfer'deyim..doktorum Serhat Tatlıkazan..sen?

tamam sagol bende 7-8 incir yapayım ozaman 15-16çok şekerl oluyorr
ecrincim, tam 500 ml suyu ( çeşme suyu olmayacak) kaynattım 7 incir ilave edip 5 dk incir ile kaynattım sonra bir havuç içine doğrayıp 3 dk daha kaynattım ne kadar çıktığına hiç takılma hep değişiyor ne kadar çıkarsa çıksın ikiye böldüm yarısını gece yatarken yarısını da sabah kalkınca içtim ama her akşam düzenli yaptım 21 gün boyunca.şimdi 7 gün aradayım pazar tekrar başlayacağım..ben çok inandım faydasına o kadar yoğun akıntı geldi ki yumurtlama gününde..bakalım hayırlısı hepimize inşallah..

ecrincim, tam 500 ml suyu ( çeşme suyu olmayacak) kaynattım 7 incir ilave edip 5 dk incir ile kaynattım sonra bir havuç içine doğrayıp 3 dk daha kaynattım ne kadar çıktığına hiç takılma hep değişiyor ne kadar çıkarsa çıksın ikiye böldüm yarısını gece yatarken yarısını da sabah kalkınca içtim ama her akşam düzenli yaptım 21 gün boyunca.şimdi 7 gün aradayım pazar tekrar başlayacağım..ben çok inandım faydasına o kadar yoğun akıntı geldi ki yumurtlama gününde..bakalım hayırlısı hepimize inşallah..

tamam canım sagoll.ama ben yumurta olusumu için başlayacam incir kürüne yani havuc catlatmak içindi dimi canım.bende 5dk kaynatayım o zaman oyle içeyim

canım yaaa özür dilerim yaa gelemedim malesef bi aksılık oldu.arkadaşıma gidemedim aklım sendeydi ama yaaa.çok üzgünüm mafoldumben

oyy oyyy oyyyyyyyy yerim ben senin o aklını canım kankammm benimmmm seni çok ama çokkkk seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmile

melikecim, geçmiş olsun öncelikle ve misafirlerin tam zamanında gitmiş gün aşırı beraber olursanız yumurtlama günlerini kaçırmamış olursunuz süper:-)

mavişcim; Bursa Nilüfer'deyim..doktorum Serhat Tatlıkazan..sen?

çok tesekkür ederim canımcım çok tatlısın yardımcı oldugun için ve düşüncelerin için çok saol evet canım iki aydır kayınbabam hasta oraya gidip gelmekten ne eveime nede kocişime fırsat bulamıyodum şimdi bulacam inşallahhh hep beraber annelik duygularını yasatır allahım teyze oluruzzz:jeyyar:a.s.

sezencimm tadı nasıl canım yaaa ufff böle kürleri hep dinliyom ve okuyom sadece hiç icraata gecemiyom midem kaldırmıyooo okurken bile zorlanıyommmmakannehir

oyy oyyy oyyyyyyyy yerim ben senin o aklını canım kankammm benimmmm seni çok ama çokkkk seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmile

bende seni çok seviyorum kankii günaydınnnn canım bugun incir kürüne başlıyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

bende seni çok seviyorum kankii günaydınnnn canım bugun incir kürüne başlıyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

hımmm hadi yaa çok sevindim canım senin adınaa keşke bende yapıp içebilsemmm ben kendisini yiyorumm günde bi taneeekafamçokkarıştıohaoldumsmile

ıy tadı ve kokusu cok kotu ya ben ıcemedım.ayrıca neden kendısını yemıosunuz herseyın ozu daga faydalıdır.

esracıgım ben şimdi yaptım incir suyu içiyorum tadı okadar kötü gelmedi bana normal hos bi tadı vaar kokuda yok.şimdide kaynattıgım incirleride yiyorum hem suyu içiyom hem tanelerini yiyorumopuyorumnanaktan çokda kötü degılkı canım

Back
X