- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #11.161
ben mavi gözlüyüm kumralım 170 boyum var 72 kiloyum balık etli bi hatunum işte sen nerelisin canım
sanki biri beni tarif ediyooo yaaaaaakaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mavi gözlüyüm kumralım 170 boyum var 72 kiloyum balık etli bi hatunum işte sen nerelisin canım
sen nerelisin canımsanki biri beni tarif ediyooo yaaaaaakaydirigubbakcemile3
sen nerelisn canımsanki biri beni tarif ediyooo yaaaaaakaydirigubbakcemile3
benim koçiş bursalı özel bi şirkette teknisyenben adanalıyım canım ama hiç benzetmezler trakya sizin tarafın kızlarına benzetirler gülommmm senin kociş ne iş yaparrrkiii
benim koçiş bursalı özel bi şirkette teknisyen
ama benim kimsem yok burada
buseee hani saat 8.30 oldu daha yoksunnn canım kankammm hade yaww kociş bırakmıyo zatennn zor actımda geldim wallaaaboshayallersmile![]()
melikecim, geçmiş olsun öncelikle ve misafirlerin tam zamanında gitmiş gün aşırı beraber olursanız yumurtlama günlerini kaçırmamış olursunuz süperhımmm negüzel canım bak bunada sevindimm bende günde bi tane incir yiyom canım ne bilim walla peki belirtilerin ne benim iki gündür acayip kasıklarım agrıyo bugün 12.günümdü bakalım hayırlısı kocişle pek birlikte olmuyoz bugün olduk amaaa yani babası hastaydı onlarda burdaydı daha yeni gittiler o yüzden yaniii
bende bursalıyım bursanın neresindensin hangi doktoro gidiyosun canım
ecrincim, tam 500 ml suyu ( çeşme suyu olmayacak) kaynattım 7 incir ilave edip 5 dk incir ile kaynattım sonra bir havuç içine doğrayıp 3 dk daha kaynattım ne kadar çıktığına hiç takılma hep değişiyor ne kadar çıkarsa çıksın ikiye böldüm yarısını gece yatarken yarısını da sabah kalkınca içtim ama her akşam düzenli yaptım 21 gün boyunca.şimdi 7 gün aradayım pazar tekrar başlayacağım..ben çok inandım faydasına o kadar yoğun akıntı geldi ki yumurtlama gününde..bakalım hayırlısı hepimize inşallah..tamam sagol bende 7-8 incir yapayım ozaman 15-16çok şekerl oluyorr
ecrincim, tam 500 ml suyu ( çeşme suyu olmayacak) kaynattım 7 incir ilave edip 5 dk incir ile kaynattım sonra bir havuç içine doğrayıp 3 dk daha kaynattım ne kadar çıktığına hiç takılma hep değişiyor ne kadar çıkarsa çıksın ikiye böldüm yarısını gece yatarken yarısını da sabah kalkınca içtim ama her akşam düzenli yaptım 21 gün boyunca.şimdi 7 gün aradayım pazar tekrar başlayacağım..ben çok inandım faydasına o kadar yoğun akıntı geldi ki yumurtlama gününde..bakalım hayırlısı hepimize inşallah..
canım yaaa özür dilerim yaa gelemedim malesef bi aksılık oldu.arkadaşıma gidemedim aklım sendeydi ama yaaa.çok üzgünüm mafoldumben
melikecim, geçmiş olsun öncelikle ve misafirlerin tam zamanında gitmiş gün aşırı beraber olursanız yumurtlama günlerini kaçırmamış olursunuz süper
mavişcim; Bursa Nilüfer'deyim..doktorum Serhat Tatlıkazan..sen?
ecrincim, tam 500 ml suyu ( çeşme suyu olmayacak) kaynattım 7 incir ilave edip 5 dk incir ile kaynattım sonra bir havuç içine doğrayıp 3 dk daha kaynattım ne kadar çıktığına hiç takılma hep değişiyor ne kadar çıkarsa çıksın ikiye böldüm yarısını gece yatarken yarısını da sabah kalkınca içtim ama her akşam düzenli yaptım 21 gün boyunca.şimdi 7 gün aradayım pazar tekrar başlayacağım..ben çok inandım faydasına o kadar yoğun akıntı geldi ki yumurtlama gününde..bakalım hayırlısı hepimize inşallah..
oyy oyyy oyyyyyyyy yerim ben senin o aklını canım kankammm benimmmm seni çok ama çokkkk seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmile
bende seni çok seviyorum kankii günaydınnnn canım bugun incir kürüne başlıyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
ıy tadı ve kokusu cok kotu ya ben ıcemedım.ayrıca neden kendısını yemıosunuz herseyın ozu daga faydalıdır.
bende seni çok seviyorum kankii günaydınnnn canım bugun incir kürüne başlıyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
ıy tadı ve kokusu cok kotu ya ben ıcemedım.ayrıca neden kendısını yemıosunuz herseyın ozu daga faydalıdır.