- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #11.281
hazlim sanada bu mübarek günde dua ediyorum allahım sanada hayırlı bi bebiş versin inşallah darısıda bize olsunn canım hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 23yasındayım 1,5yıllık evlıyım 1ay once pko oldugumu ögrendım.ve ögrendıkten sonrada bebiş için tedavıye başlayyım dedım.yumurta takıbı yapıldı yumurta yok.tahlıller falan yapıldı temız cıktı.şimdi adetimi bekliyorum 3,günü ilaç tedavısıne başlayacam büyük bir ihtımal klomen kullancam canım
kime kızdın sinirlendin bilmiyorum ama gelipde burda siniri bizden çıkartma tamam mı ne yatak odası ne diyon anlamadım.bak benide sinirlendirdin şimdikötükedihüso
kankaaaaaa klomen neee niçin kullanıcannn?duydum ama nasıl bişi oldugunu bilmiyom
amma düşmanım çokmuş bee saol birbenn sayende canım herkesi tanıdım wallaaa madem sevmiyosun benide niye ikili oynuyosun slmlasıyosunn ya waryaa ben buraya yazmam dahaaaaa dost görünüp kazıkçılarla hiç işim olmaz asıl kazıgı atan sensin sen kimsin beeee yürü anca gidersinnn adam ol önce sonra çık karsımaaaaaa
iyide sana noluyor arkadaşım sanane benim melikeyle olan muhabbetimden kimse karışmasın lütfen seni ilgilendirmiyor ayrıca ben kimseye kızıpta başkalarından çıkarmam acımı
iyide sana noluyor arkadaşım sanane benim melikeyle olan muhabbetimden kimse karışmasın lütfen seni ilgilendirmiyor ayrıca ben kimseye kızıpta başkalarından çıkarmam acımı
bana mı diyorsun sen terbiyesiz insan insan ol önce
muhatap olmaaaaaaaaa esim geliyo ona anlatırsın derdiniiiiiiiiiiiiiiiii
islllah olur canim da bu piko ne
delikafadulden:roflol:işte buna çok güldümmmm
neyse arkadaslar sorumu yanitlayan olursa cok sevinirim ne olur hadi ben aksam girer bakarim hepinizi öptüm heminiz için dua edicem opuyorumnanaktan
kanka ben çıktım esim geliyo işimiz var ok.k.ib aman dikkat et buranın havası bozuldu birden senide carpmasınnn
iyi gül mahkemede o yazılarını hakaret davası actıgımda daha bi güleceksinnnnn:roflol:alsanaalsanasmile