• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Şeniz hadi bebiş hayırlı kandiller sana kocamn öptüm seni dua etmeyi umutma bütün güzel duaların senide bulsun emiiii

allah razı olsun senden canım bu güzel dileklerin için çok ama çok tesekkür ederim bitanem seninde kucagın tez zamanda hayırlı bi bebişle dolsun bitanem yine gel emiii topragımmm benimmm k.çib canımmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

çok haklısın canım.allah önce bize ve eşlerimize sağlık versin.bende dün akşamdan beri kafaya takmıyorum artık. eşimle oturup konuştuk.demekki biz istediğimiz zaman olmuyormuş.onun bizi istemesi lazımmış dedik.artık öle hesaplamalar falanda yapmıcam. çünkü kafayı yemek üzereydim.sürekli elimde takvim.yumurtlama şu gün mü bu günmü dolanıyordum evde. allahıma bıraktım ben. nezaman hayırlıysa o zaman olsun. allahım bizlere sağlık versin.

seni okuyunca ben geldim aklıma aynen öle oluyo canım yaaaaaaakannehir

kızlar bugün bol bol dua edelim birbirimize inşallah allahımda edilen bi duayı asla geri cevirmez bize nolur yürekten olsun kalbinizi tam tutun bütün iyiylikere güzelliklere allahım dualrımızı kabul saglık sıhhat mutluluk huzur ve hayırlı bi bebiş versin hepimize inşallahh ezan okunacak orucumu acayım hemen namazıma kosayım dualarımı edeyimm geleyimmm

Son düzenleme:
takmamaya karar verdim canım ama başarabilirmiyim bilmiyorum.8 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum. çok zor bi durum. yaşamayan bilemez.

evet canım anlıyorum bende temmuz 5 te evlendim eyül 25 de düşük yaptım sonra her ay taktım acaba olurmu olurmu diye bu defeda adetlerim düzensizleştii ben artık hesaptan kitaptan kafayı sıyıracaktım o yüzden allahım sabr versin önce sonrada saglık sonrada hayırlı bi bebişşş bitanem isyan etmeyelim bugün bol bol dua edelim emi canımm hep beraberr tüm arkadaslara sesleniyorum bende lütfen dua edelimmmmm:Saruboceq: :emir_bebek:

evet canım anlıyorum bende temmuz 5 te evlendim eyül 25 de düşük yaptım sonra her ay taktım acaba olurmu olurmu diye bu defeda adetlerim düzensizleştii ben artık hesaptan kitaptan kafayı sıyıracaktım o yüzden allahım sabr versin önce sonrada saglık sonrada hayırlı bi bebişşş bitanem isyan etmeyelim bugün bol bol dua edelim emi canımm hep beraberr tüm arkadaslara sesleniyorum bende lütfen dua edelimmmmm:Saruboceq: :emir_bebek:

allahım zamanını biliyordur.zamanı gelince herşey olur diyorum artık kendime.nezaman olması hayırlıysa o zaman olsun...bu düşünce bile beni biraz rahatlatıyor.bugün zaten çok farklı bi huzur var içimde.biliyorum allahım bugün bütün dualarımı kabul edecek. hepimizin duaları kabul olur inşallah.

allahım zamanını biliyordur.zamanı gelince herşey olur diyorum artık kendime.nezaman olması hayırlıysa o zaman olsun...bu düşünce bile beni biraz rahatlatıyor.bugün zaten çok farklı bi huzur var içimde.biliyorum allahım bugün bütün dualarımı kabul edecek. hepimizin duaları kabul olur inşallah.

evet yaaa işte buuu inşallah canımmm inşallahhhhhhh:lepi:

ben de bugün üye oldum,hazin bir hayal kırıklığından sonra..
7 ay önce evlendim ve evlenir evlenmez hamile kaldım..fakat iki buçuk aylıkken bebeği kaybettik,kalp atışları durmuştu.
ay ışığının dediği gibi,o günden sonra ha bu ay ha öteki ay olacak derken beş aydır hala tekil dolaşıyorum.
bugün 39.gün olmuştu adet gecikmesine sevinip kan tahlili yaptırdım,0.1 çıktı,yani enn minumum değer.
sonra düşündüm,dediğiniz gibi kaderi zorlamak doğru değil..suyu akışına bırakmalı,ırmağı tersine döndüremezsin.
umarım tüm arkadaşlarım en doğru zamanda hayırlısı ile kavuşur dileklerine.yerimseniben

merhaba arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun ben 5 yıllık evliyim evlendiğimin ilk senesi hamile kalmıştım ve bebeğimi düşürdüm ardından birdaha hamile kalamadım doktorlar kilolu olduğum için hiç bir tedavi yapmıyorlar napcamı bende şaşırdım artık bi diyete girdim yazın inşallah olur benimde bi bebğim artık çok istiyorum olmuyor diye depresyona giriyorum kimse beni anlamıyor bende sizinle paylaşıyım dedim

a.s.evet seni, anlıyorum..ama insanların çoğu anlamazlar,ilk fırsatta sözü bebeğe çocuğa getirirler..aslında birazda toplum depresyona sokuyor bizi.eşim doktor,çok isteyen anne adaylarının,şartları normal olsa bile,sırf stres ve kaygı yüzünden bebeğin olma ihtimalinin azaldığını söylüyor.
her birliktelik sonrası acaba bu kez olmuşmudur endişesi falan..
toplumun baskıları,iç huzurun kaçması..
saymakla bitmez.ama beterin beteri var,inşallah gönlüne göre olur.

Back
X