• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hadi inşallah gelmiycek tatlım kırmızılar alkisalkisalkis:sm_cool:
canım ya evde test mutlaka vardır nolur bi test yap tatllım ya çok merak ediyorum sonucu:uhm:

yok sekerım test evde

yapmıyacam cnm bır kac gun daha beklıyecem

ya sagı tarafım bır agrıp bole gergın gıbı anlamadım gıttı

ne goguslerım agrıo ne sırtım

kandılınız mubarek olsun tatlıslerım

ALLAHIM bu mubarek gunde ınsallah dualarımız bos cevırmezde saaglıklı hayırlı evlatlar verıır hepımızıe

Arkadaslarrr kanal 7 yi izledim.Cok güzel dua lar etti. Bende hemsize hemde kendime, hemde yillarca cocugu olmadiklari icin, hakerete ugrayan, baosanmanin esigine gelen, bizden bile haberi olmayan yillardir bebek hasreti cekenler icinde DUA ettim.YARABBII DUA LARIMIZI KABUL EYLE.BIZLERI IMANSIZ, ÜMITSIZ, COCUKSUZ EYLEME. AMIIIN. :Saruboceq:opuyorumnanaktan

dun gece bugun yalvardım ALLAHIMA hayırlı saglıklı bır bebek nasıp et bu mubarek gunde dıye ınsallah kabul olur

anlamadıgım sey ne hamıle belırtısı ne adet belırtısı var bende

sadece akıntım var sut kesıgı gıbı
rahım bolgemde gergın bole rahat degılım

Arkadaslarrr kanal 7 yi izledim.Cok güzel dua lar etti. Bende hemsize hemde kendime, hemde yillarca cocugu olmadiklari icin, hakerete ugrayan, baosanmanin esigine gelen, bizden bile haberi olmayan yillardir bebek hasreti cekenler icinde DUA ettim.YARABBII DUA LARIMIZI KABUL EYLE.BIZLERI IMANSIZ, ÜMITSIZ, COCUKSUZ EYLEME. AMIIIN. :Saruboceq:opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tatlım Allah kabul eder inşallah dualarını dillerine sağlık inşallah bizimde yüzümüzü güldürür meleğimizi bize nasib eder rabbim :Saruboceq::Saruboceq:

amın amın amın ayyyyyyyy ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

dun gece bugun yalvardım ALLAHIMA hayırlı saglıklı bır bebek nasıp et bu mubarek gunde dıye ınsallah kabul olur

anlamadıgım sey ne hamıle belırtısı ne adet belırtısı var bende

sadece akıntım var sut kesıgı gıbı
rahım bolgemde gergın bole rahat degılım

canım kk da o kadar garip durumlarla karşılaştım ki o yüzden belirtilere takılma canım inşallah meleğin seninledir
bana gelişmelerden haber ver olurmu tatlım
esinteyi de çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla onunda meleği gelmiştir :Saruboceq:

canım kk da o kadar garip durumlarla karşılaştım ki o yüzden belirtilere takılma canım inşallah meleğin seninledir
bana gelişmelerden haber ver olurmu tatlım
esinteyi de çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla onunda meleği gelmiştir :Saruboceq:

AY ETMEZMIYIM CNM ILK SIZE DIYECEM HAYIRLISIYLA BIR DUYUYUM O GUZEL HABERIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:Saruboceq:

Benim bu ay 5 gün gecikti, hiç gecikmezdi. Her gün belirti arayıp durdum kendimde, düşündükçe daha da gecikti belki. Sonra da malum sonuç... Karar verdim, bir hafta geçmeden çatlasam da patlasam da test yok! Ama Allah nasip eder de hamile kalırsam, kan testinden öğrensem bile gidip o idrar testinden alıcam çift çizgiyi görebilmek için kaydirigubbakcemile3

miz, miz senden basliyarak YARADANIM hepimizi sirayla hayirlisiyla güldürsün. TATLI SAGLIKLI, BOOOL BOOL RIZIKLI BEBISLER NASIP ETSIN. AMIIIIIIINNNNNNN Ne güzel olur yaaaaaaa :emir_bebek:

aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim bu ay 5 gün gecikti, hiç gecikmezdi. Her gün belirti arayıp durdum kendimde, düşündükçe daha da gecikti belki. Sonra da malum sonuç... Karar verdim, bir hafta geçmeden çatlasam da patlasam da test yok! Ama Allah nasip eder de hamile kalırsam, kan testinden öğrensem bile gidip o idrar testinden alıcam çift çizgiyi görebilmek için kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım inşallah sende hayırlısıyla en kısa zamanda meleğine kavuşursun
test işine gelince o hepimizin içine dert oldu eşimle kendimize söz verdik hamile olsam bile iki üç ay evde yapılan testlerden yapıcaz sırf o çif çizgiyi görmek için ama nerdeeeeeeeeeeeeeesenağlama

Ayyyyyy cok komiksin inadina yapicam diyorsun testi iyi yap. INSALLAH en kisa zamanda o cift cizgiyi görürsün.opuyorumnanaktan

Back
X