• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bizim ilaçta 830 tl olmayana çok para 3 ay kullanacagız
15 günlük ilaç 110 lira

ooooooooooooooo cokmus yaaa evet olmuyana coook para. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileALLAH pisman etmesin kimseyi. Cok kötü bir durum yillarca mallarini bebek olsun diye harciyorlar ama yine olmuyor. INSALLAH bizler yüzü gülenlerden oluruz. opuyorumnanaktan

Gecmis olsun. Bende sbah biraz yürüdüm. Ekmek almaya gittim.Yok bitmedi bu gün 6. günümdeyim. boshayallersmile

çok saol bitanemmm wallaa ii degilim yutkunamıyom gözlerim yasarıyoo aksamda arkadasımada üzüldüm ya öldügünü duyunca iii yapmıssın hava almak güzel burda hava bozukk 6.gündeysen ee bitmiş sayılırr benimde bu ay 6 gün sürdüüüübilmiyorumkismile

incir kürü biri istiyodu yazıyorum
7-8 adet inciri iyice yıkayıp ikiye bölüp yarım lt yani iki bardak klorsuz suda 5-10 dak haslanacak daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek bu kür 21.gün uygulanacak 7 gün ara verilecek
yumurta catlatmak için
6.dak kuru inciri kaynattıktan sonra orta boyda taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dak.kaynatın ve ılık sekilde tüketinnn

incir kürü biri istiyodu yazıyorum
7-8 adet inciri iyice yıkayıp ikiye bölüp yarım lt yani iki bardak klorsuz suda 5-10 dak haslanacak daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek bu kür 21.gün uygulanacak 7 gün ara verilecek
yumurta catlatmak için
6.dak kuru inciri kaynattıktan sonra orta boyda taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dak.kaynatın ve ılık sekilde tüketinnn

CANIMMM bu incir ve havuç yenecekmi

Back
X