• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben bu ay stres yapmıorum bılıorumkı olacagım :(uzulmucem .her ay kendıme böle yaparsam psıkolojıkmen kotu olurum :(kafaya taktıgım zamn hayırlısı diyip unutmYA CALISIORUM :(((((

ben bu ay stres yapmıorum bılıorumkı olacagım :(uzulmucem .her ay kendıme böle yaparsam psıkolojıkmen kotu olurum :(kafaya taktıgım zamn hayırlısı diyip unutmYA CALISIORUM :(((((

esraaaaaaaaaaaaaaaa kısssssssssss mesejımı görmedin heraldeeeeeeeeeeeboshayallersmile

miz miz, üzme kendini canim yaaaaaaaaa bak biide üzüyorsun. ben tam 3 yildir ayni durumlari yasiyorum. 6 kerede asilama oldum. hayal kirikligi nedir iyi bilirim. bilmiyorumkismilemafoldumben

cıkıyorum bennn duramıyorum.(

kafana takma canım bak bende ders calışıyom artıkkk sende oyalnacak bişiler bull aslında burası hamile kalamaynalrın paylaşımı ama bebişş lafı daha bi kasıyo insanı sanırım neyse napalım fazla bahsetmeyelim de sterese girmeyelimm dicemm ama biz böle kafaya takttıkca olmuyo kimi arkadslar biz o yüzden girmiyoz diolar ama bilmiyomkii:1no2:

neo lsun benim kocişinde izin günüydü ben iyice hasta oldum yaakafamçokkarıştı hiç halim yok inankii dısarı cıkmak istedim ama o daha kötü olurum diyee cıkarmadı canım napim yaa:1no2:

yaaaaaaaaa gecmis olsun. iyi yapmissin cikmamisin. dinlenmen daha iyi bence. biliyorsun grip sadece dinlenince geciyor.:umursamaz:zemuszemus

sen ne yaptın nasılsın bittimi canımm hadi bakalım bu ay da hayırlısı olsun inşallah hakkımızda birbenimmmm:hulya:

Bende ne yapiyim kocisle cikip dolasalim dedik. ayyyyyyy biraz sonra ben kendimi hic iyi hissetmedim. cok mutsuzum yaa. dünyanin en güzel ülkerinden birinde yasiyorum kociste cok iyi ama ben mutsuzum. 2 saat bana o kadar uzun geldiki geri geldik hic rahat etmedim.bilmiyorumkismilemafoldumben:gitme:

Back
X