• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kist buyuk sorun olsa doktor onu hallederdi önce benim fikrim zararsız galiba
valla soyle soyleyım sımdı gıttım bır doktora cukulata kıstı dedıı ınanmadım kendı doktoruma gıttım yok oyle bısey dedıı cunkı adetlıyken alltan muayene etmıstı oyuzden kan kapamıs ultrasonud dedı onada ınanmadım bıtane daHA GITTIM DOKTORA ODA BISEY YOK DEDI

Ki
napıyım camnımcım aynı bende.soğan kürü yapıyorum 5 gündür ama iltihap falan sökmedi bi cacık olmadı anlayacağın.belimi çektirdim ama ondanda ümitli değilim çünü saçma sapan bişeydi masaj apar gibi güldüm hatta bundan mı çocuk olcak diye ama naparsın umut fakirin ekmeği işte:KK47:
Kiz bende soğan kürü kullaniyorm benim 11. Ci gunum bendede akinti felqn olmadi hala da neden ki acaba

O Zaman sıkıntı yapma tatlım bebise odaklan ;)
valla soyle soyleyım sımdı gıttım bır doktora cukulata kıstı dedıı ınanmadım kendı doktoruma gıttım yok oyle bısey dedıı cunkı adetlıyken alltan muayene etmıstı oyuzden kan kapamıs ultrasonud dedı onada ınanmadım bıtane daHA GITTIM DOKTORA ODA BISEY YOK DEDI

Ki

Kiz bende soğan kürü kullaniyorm benim 11. Ci gunum bendede akinti felqn olmadi hala da neden ki acaba
ben senden sonra başlamıştım şekerim sendede başlamadıysa bizde iltahap yokmuş demekki:Dbide ben herzamankinden daha kuruyum sanki normaldedaha fazla akıntın oluyordu bundan:KK14:

Valla a
ben senden sonra başlamıştım şekerim sendede başlamadıysa bizde iltahap yokmuş demekki:Dbide ben herzamankinden daha kuruyum sanki normaldedaha fazla akıntın oluyordu bundan:KK14:
ayni bendensin bendede normalde daha fazla akintm vardi bunu kullandktan sonra hic olmadi diyebilirim ama bugun bayaa bi akinti oldu bende ekstradan afedersin idrarimin rengi cok sari ve bulanikk bakalm ins etki ediyordur

Akinti
Valla a

ayni bendensin bendede normalde daha fazla akintm vardi bunu kullandktan sonra hic olmadi diyebilirim ama bugun bayaa bi akinti oldu bende ekstradan afedersin idrarimin rengi cok sari ve bulanikk bakalm ins etki ediyordur
akinti olmamasi iltihap olmadığını mi gosterir tatlmm

Valla a

kız belki ancak sökcektir benim5 gün daha erken belki 10 günden sonra falan söküyodur.bide ben çalıştığım için öğle yi tam yapamıyorum.bazen öğleyle akşam arasında 2 3 saat oynuyor:))bi içiyorum bi kaç saat sonra 2.bardaği içiyorum:KK45:

Be

BendE senin gibi düşündüm ama yaniliyormuym diye sana sordum bende:Do_O
sen benden önce başladınya ben sana ggöre düşünüyüm artık sen bana ara ara belirti varmı akıntında falan söyle bende olmazsa yanlış yaptığımı o zaman anlarım:KK48:

kız belki ancak sökcektir benim5 gün daha erken belki 10 günden sonra falan söküyodur.bide ben çalıştığım için öğle yi tam yapamıyorum.bazen öğleyle akşam arasında 2 3 saat oynuyor:))bi içiyorum bi kaç saat sonra 2.bardaği içiyorum:KK45:
Bakalm tatlm ins faydasini goruruz bende bel agrisi cok yapiyo ve arada kasik agrisi sendede boyle seyler varmi

Canim 31 Aralık Yakacık devlet hastanesi dr mine hanim dan randevu aldım en erken o zaman varmış adetim bitmiş olacak ama olsun napalım eltimin dediği dr lardan biri bu çok ilgili dedi Ünv den de arkadaşım dedi bakalım o ne dicek

Bende ona gidebilirim ya hast temiz mi bilmiyorum özele gitmek istemiyorum bu zmn kdr hep özellere gittim saçmaladılar devlete gitmek istiyorum ama hijyenden tedirgin oluyorum bende bi gidip bakıcam herkes yakacık hast güzel diyo bakalım senin yorum ne olacak
Süper bişi kalmadı zaten hadi hayırlı haberlerin olsun

Bakalm tatlm ins faydasini goruruz bende bel agrisi cok yapiyo ve arada kasik agrisi sendede boyle seyler varmi
yok bende onlar ama dediğim gibi ben senden sonra başladımya ondandır tatlım belki kasıkların iltihapı sökeceği için ağrıyabilir belki çünkü benim kasıklarım ağrımıştı bi ara doktor iltihaptan demişti

Bende ona gidebilirim ya hast temiz mi bilmiyorum özele gitmek istemiyorum bu zmn kdr hep özellere gittim saçmaladılar devlete gitmek istiyorum ama hijyenden tedirgin oluyorum bende bi gidip bakıcam herkes yakacık hast güzel diyo bakalım senin yorum ne olacak
Süper bişi kalmadı zaten hadi hayırlı haberlerin olsun
Sağol canım bu tanıdık dr ya bakalım temizmis de ben de bu sefer özel e gitmek istemedim ben sana söylerim canım çarşamba ona göre beraber gideriz :)

Back
X