- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.301
Tanisacagiz zaten bi istanbula gitmek istiyorum zaten planlariz buluşuruzBen hepinizi tanımak bile istiyorum sen zaten benimsin dünür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanisacagiz zaten bi istanbula gitmek istiyorum zaten planlariz buluşuruzBen hepinizi tanımak bile istiyorum sen zaten benimsin dünür![]()
Tanisacagiz zaten bi istanbula gitmek istiyorum zaten planlariz buluşuruz![]()
Yine battim![]()
Oynama yavrum sen batmaya adamissjn kendini bugün :)Yine battim![]()
Kavga ediyoruz hep bu ara cok sanssizim![]()
Sorma yine baştan basladik :)))Oynama yavrum sen batmaya adamissjn kendini bugün :)
Evet ya oyun oynuyoruz da azcik cirkefiz oyun oynarkenKocanla mı?
Evet ya oyun oynuyoruz da azcik cirkefiz oyun oynarken![]()
Gececek be kuzum:)) Bende pek iyi değilim bu aralar..
Aynen ben de bebisime anlatacam sizi hep kim bilir hatta belki tanirlar da :)
Gececek be kuzumyeni yeni toparliyorum bende
![]()
Oy ya bende bugun hastanede her buldugum bebegi sevdimSimdi esim bilgisayarda ben telefonda internette kutuphane sessizligi var evde
Hic tadi tuzu yok
Bebis olsa ne guzel olurdu
bi dertlendim kizlar ben ya![]()
Inşallah yeni topik acariz denedik basardik diye hep görüşürüz burası bana cok iyi geldi anneme bile diyorum bazen kafam rahatladi kendime geldim onlarla diye![]()
Oy yerim ben o teyzeleri :)Aynen çocuklar şanslı olacak her yerde teyzeleri olacak :))
Ben boyle degildim bi duygusallastimOy ya bende bugun hastanede her buldugum bebegi sevdim![]()
kuzum canını sıkmak istemem inşallah ta yanılıyorumdur.ama bu ay benmde öyle olmuştu ilk defa kasıklarımda yumurtalıklarımda ağrılar hissetmiştim sevinçten ağlamıştım hatta kesin hamileyim diye gece uykumdan uyandırmıştı hafif sızlamalar ama malesef hayal kırıklığı yaşadım.adetimde 2 gün gecikmişti biz stres yaptıkça vücudumuz bizle dalga geçiyor.ama dediğim gibi inşallah rabbim o güzel haberi duymayı nasip eder inşallah tatlımBenmde kasık ağrılarım geçmişti ara ara hafif oluyodu şimdi yine başladı ama regl olcakmışım gibi değil bu sefer. Yani tam yumurtalıklarım ağrıyo. Böyle zonkluyo gibi oluyo sürekli değil ara ara ama sık aralarla. Çok sıkıldım artk bu belirsizlikten yaaa![]()
Tanisacagiz zaten bi istanbula gitmek istiyorum zaten planlariz buluşuruz![]()
teyze çok ta çocuk yok ortada:)))Aynen çocuklar şanslı olacak her yerde teyzeleri olacak :))
Bu belirsizlik mahvediyor ya zatenBenmde kasık ağrılarım geçmişti ara ara hafif oluyodu şimdi yine başladı ama regl olcakmışım gibi değil bu sefer. Yani tam yumurtalıklarım ağrıyo. Böyle zonkluyo gibi oluyo sürekli değil ara ara ama sık aralarla. Çok sıkıldım artk bu belirsizlikten yaaa![]()