• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Gececek be kuzum :KK19: yeni yeni toparliyorum bendeHoppa

Benmde kasık ağrılarım geçmişti ara ara hafif oluyodu şimdi yine başladı ama regl olcakmışım gibi değil bu sefer. Yani tam yumurtalıklarım ağrıyo. Böyle zonkluyo gibi oluyo sürekli değil ara ara ama sık aralarla. Çok sıkıldım artk bu belirsizlikten yaaa :mad:

Inşallah yeni topik acariz denedik basardik diye hep görüşürüz burası bana cok iyi geldi anneme bile diyorum bazen kafam rahatladi kendime geldim onlarla diye :KK19:

Aynen süper olur inş yaa hepimiz bu kez de ordan paylaşımda bulunuruz ahh olsa keşke :KK49::KK49:

Benmde kasık ağrılarım geçmişti ara ara hafif oluyodu şimdi yine başladı ama regl olcakmışım gibi değil bu sefer. Yani tam yumurtalıklarım ağrıyo. Böyle zonkluyo gibi oluyo sürekli değil ara ara ama sık aralarla. Çok sıkıldım artk bu belirsizlikten yaaa :mad:
kuzum canını sıkmak istemem inşallah ta yanılıyorumdur.ama bu ay benmde öyle olmuştu ilk defa kasıklarımda yumurtalıklarımda ağrılar hissetmiştim sevinçten ağlamıştım hatta kesin hamileyim diye gece uykumdan uyandırmıştı hafif sızlamalar ama malesef hayal kırıklığı yaşadım.adetimde 2 gün gecikmişti biz stres yaptıkça vücudumuz bizle dalga geçiyor.ama dediğim gibi inşallah rabbim o güzel haberi duymayı nasip eder inşallah tatlım

Bu belirsizlik mahvediyor ya zaten :(

Back
X