• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben şu andan itibaren kilo vermeye karar verdim pko lular kilo verince bebek şansları artıyomuş

:KK61:kızlarr yaşlarınız kaç merak ettim bn 30 yaşına giricemm olmazsa bebeğim çok zor olcak bundan sonra çok telaşlanıyorum ya:'(

:KK61:kızlarr yaşlarınız kaç merak ettim bn 30 yaşına giricemm olmazsa bebeğim çok zor olcak bundan sonra çok telaşlanıyorum ya:'(
24 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ama bebek isteyeli 6 7 ay oldu.sıkma canını benim annem küçük kardeşimi 33 yaşında doğurdu:)

Ya canm senin de oluyo mu bilmiyorum ama bnm son 2-3 gündür bacak ağrım var namazı bile zor kılıyorum şuan bile dökülüyo sanki. Sende de var mı bu tarz bişey?
Kiz vallaha bak bendede bugun sag bacagim uyustu acaba belirtti mi diyom yine adete az kaldi ya bende psikolojik belirtiler basladi ;)

Ya canm senin de oluyo mu bilmiyorum ama bnm son 2-3 gündür bacak ağrım var namazı bile zor kılıyorum şuan bile dökülüyo sanki. Sende de var mı bu tarz bişey?
adetim yaklaşınca benim hep önce sol sonra sağ bacağım ağrır tatlım hatta bacağımdan bilirim adet olacağım ama benim hep öyleydi sende yeni bişeyse belki belirti falandır inşallah canım

canımm bakalım bnm de haftaya belli olcak sorunumun ne olduğu hem tırsıyorum hem seviniyorum garip ruh halindeyim:))yeni yıl inşallah hayırlı gelir bizlere
Inşallah canim bende pıhtılaşmam var mi diye baktiracagim bir de genetik test lazim mi onu arastiracagim

Back
X