- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.461
Tatlım asıl ben teşekkür ederim teyze oluyum diye benim için nelere katlanıyorsun
Öperimmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim kac aydir deniyorsunuz?
Bu yaz bir iki kere olmuştu ya zaten neyimiz doğruEvet canm hepsi birarada ovulasyon belirtisi alana mide bulantısı bedava gibi bişey olmuşun![]()
Bu yaz bir iki kere olmuştu ya zaten neyimiz doğru![]()
Bakalım hele daha tatlım dur hele kirmizi gorene kadar ümit kesmek yokAy anam benm de ağrılarım artmaya başladı yaa ben regl olcam kesin çok fena ısırmaya başladı![]()
Anladım canım psikolojik bile olabilir benim de en son martta bi düşüğüm oldu sonra denedik olmadı esime ve bana test yapildi benim hormonlar normal cikti ama esime iki test yapildi birinde sayi düşük birinde normal cikti ama o ara ben esime kür yaptim iki hafta doktorum kaybiniz bu yuzden yani sperm azligindan olabilir dedi yani demem o ki esinle bi kontrolden gecmenizde fayda varCanım ben 4 sene önce kürtaj oldum şimdi bebek istiyorum olmuyor önceki gebeliğim sorunluydu bitirme zorunda kaldık 6 aydır deniyorum
Ay anam benm de ağrılarım artmaya başladı yaa ben regl olcam kesin çok fena ısırmaya başladı![]()
Tatlim benim raporu gördün mü bi sende fikir ver banaKaç gündür bekliyosun cnm bi de düzenlimi adetin ben 28 günde oluyorum ama 2 gündür beklemedeyim olacakmışım gibi ağrılar var ama kırmızı yoookkk
Bakalım hele daha tatlım dur hele kirmizi gorene kadar ümit kesmek yok
Kaç gündür bekliyosun cnm bi de düzenlimi adetin ben 28 günde oluyorum ama 2 gündür beklemedeyim olacakmışım gibi ağrılar var ama kırmızı yoookkk
Bu yaz bir iki kere olmuştu ya zaten neyimiz doğru![]()
Anladım canım psikolojik bile olabilir benim de en son martta bi düşüğüm oldu sonra denedik olmadı esime ve bana test yapildi benim hormonlar normal cikti ama esime iki test yapildi birinde sayi düşük birinde normal cikti ama o ara ben esime kür yaptim iki hafta doktorum kaybiniz bu yuzden yani sperm azligindan olabilir dedi yani demem o ki esinle bi kontrolden gecmenizde fayda var
Anladım canım psikolojik bile olabilir benim de en son martta bi düşüğüm oldu sonra denedik olmadı esime ve bana test yapildi benim hormonlar normal cikti ama esime iki test yapildi birinde sayi düşük birinde normal cikti ama o ara ben esime kür yaptim iki hafta doktorum kaybiniz bu yuzden yani sperm azligindan olabilir dedi yani demem o ki esinle bi kontrolden gecmenizde fayda var
Tatlim benim raporu gördün mü bi sende fikir ver bana
Canım Anadolu yakasına taşındım ve hangi doktora gideceğimi bilmiyorum sence bi jinekologa mı girsem ne yapmalıyım
Yok be abla 33 günde bir falan oluyodum. Bu ay ilaç verdi doktor tam 28. günde olayım diye sonra klomen çatlatma olayı işte. Dün test yaptım dayanamadım negatif tabi. Bat salı günü işte bakalım neler olacak. Tabi yine gecikme olmazsa salı günü olmam gerek
Bir bucuk gibi falan attim galibaCanım benim ya görmedim görsem yorum yapardım kayınvalidemlere gittim baya bi yazmışlar maşallah alıntılara bakabildim sadece ama geçmişe bakarım şimdi kaç gibi atmıştın hatırlıyo musun
Tatlım
Tatlım herzmn idrar testi geç çıkar tam 33 günü bekleseydin böyle ümitlenip negatif çıkması çok zor bir durum yaşadım bende ama artık sadece sessizce bekle diğer turlu daha çok moralin bozulup stres oluyosunbenim normalde hiç şaşmaz şimdi 2.gün bitti bekliyorum gecikme olabilir diye çünkü negatifi görürsem üzülürüm biliyorum
Biraz zmn ver kendine düşünme olacak elbette ama bügün ama yarın rahatlamaya çalış cnm
İste kendi kendine yeten kadin modeli moralimi de bozarim psikologluk da yaparimAy ne bileyim ümidi kesmek değil de tam ilk günkü ağrı cinsinden wc ye gidiyorum geldi mi diye öyle hissediyorum çünküüsalıya kadar dayan be koçum
![]()
Doktor benimde en büyük problemim ben sadece şunu söyleyebilirim ki
İstanbul da özele gitmiyceksin doktorluk değil ticaret yapıyolar en güzeli temiz bir devlet hastanesi bence![]()