- Emoji Skoru
- 5.272
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.521
silopi şu an olaylar warrrrrn korkuormmmmmmmmmmcanım şırnak neresinde bende doğu görevimi orda yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silopi şu an olaylar warrrrrn korkuormmmmmmmmmmcanım şırnak neresinde bende doğu görevimi orda yaptım
Evet stresli gerginimçok skcıııı
Ne oldu yaEvet stresli gerginim![]()
Oku oku bitmiyor değil mi :)))kızlaaaarrr siz uyumuyomusunuz be yaaa saat kaça kadar sohbet muhabbet bu![]()
hamile kalamama eşinle tartışma kayın valide elti görümce problemleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiOku oku bitmiyor değil mi :)))
kız valla bazen yetişemiyorum hızınıza aradan seçip seçip okuyorum önemli bişey varsa kaçırmayım diye:)))Oku oku bitmiyor değil mi :)))
Erkan test yaptıracak ya stres bastı valla biran önce cars gelse de Dr a gitsekNe oldu ya![]()
Hepsi yanyanda mihamile kalamama eşinle tartışma kayın valide elti görümce problemleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Aman iyi bari ben de bugun gönderdim kaynanalari ev de bir huzur bir sessizlik
Ne oldu tatlim hala mi olaylarbacılarrrrrrrrr![]()
kıyamet kopuyor cnm buradaNe oldu tatlim hala mi olaylar![]()
Günübirlik de olsa gidemiyormusun bir yereondada göremıcem yazın göreblrm ancak
Görüyoruz tvde Allah kolaylik versin ne kadar daha orada olacaksınkıyamet kopuyor cnm burada
gülüm günü brlık nasıl gdeyım aşılamada nasıl gdılıo 3 4 gün arayla mı gdecem tedavı süreci nasıl işlior kiGünübirlik de olsa gidemiyormusun bir yere
bilmiorm Allahın nasip ettiği yere kadar eşimin iş yeri buradaGörüyoruz tvde Allah kolaylik versin ne kadar daha orada olacaksın
hamile kalamama eşinle tartışma kayın valide elti görümce problemleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()