• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kasik batması mide bulantısı bir tane sivilce ve göğüste buruk bi acı bunlar benim klasik yumurtlama belirtileri simdi bebiş yapsak pıhtılaşma testi yaptirmadim genetik test de yaptirsam iki hafta sonra çıkıyomuş of :KK43:
ay bunlar bendede oluyor.. acep benimki de mi öyle oluyor.. :KK76: canımm kuzum benim asma öyle yüzünü kıyamam.. :KK43: o testleri yaptırman şart mı ki.. çalışmalara başlasan korkuyo musun:KK42:

açıkçası bende istemiyorum %15 tutma şansını eziyet çekdigine değmiyor ki.. masraflarıda cabası.. ama doktorlar mecbur yaptırıyor kademe kademe ilerliyorlar bu yüzden direk geçmiyorlar. ki geçersende ücreti çok arklı oluyor galiba.
bacım ben kademe kademe ilerlemek istemıorm dırek tüp bebek yapsam olmaz mıııı nolursun cvp wer

ASLINDA ŞEYTAN DİYOR BU KADAR ÇABALAMA DİREK GİT TÜP BEBEK YAP DOKTORLAR OYALIYOR YAAAAAAAAAA
kız tüp bebeğin sıkıntısı daha büyüktür belki öyle deme.biraz sabret normal yoldan yada daha basit bi tedaviyle olcaktır belkide.sen genede şeytana uyma:)))

kız tüp bebeğin sıkıntısı daha büyüktür belki öyle deme.biraz sabret normal yoldan yada daha basit bi tedaviyle olcaktır belkide.sen genede şeytana uyma:)))
banane direk gidip tüp bebek yapacam kademe kademe ılerlıyemem ben sabırsızım beklıyemem çatlarım

bacım beklıcem aşılama olmazsa peki kafayı mı yıyım

bacım ben kademe kademe ilerlemek istemıorm dırek tüp bebek yapsam olmaz mıııı nolursun cvp wer
doktorunla görüş canım direk geçmek istediğini söyle en doğru bilgiyi o verir sana.. hakkında hayırlısıı:KK68:

Arkadaslar bende 6 senelik evliyim 5 defa asilama oldum 3 kere klomen kullandım 2 kere gonal-f ignesi kullandim bu seferde olmadi yani asilama zaman kaybı eger maddi durumunuz varsa tup bebek yaptirmaniz gerci ben 1 ay önce tup bebek yaptırdım malesef o da tutmadi subatta 2.ci tup bebegini yaptircam inşallah bu defa olur hakkımızda hayırlısı

Arkadaslar bende 6 senelik evliyim 5 defa asilama oldum 3 kere klomen kullandım 2 kere gonal-f ignesi kullandim bu seferde olmadi yani asilama zaman kaybı eger maddi durumunuz varsa tup bebek yaptirmaniz gerci ben 1 ay önce tup bebek yaptırdım malesef o da tutmadi subatta 2.ci tup bebegini yaptircam inşallah bu defa olur hakkımızda hayırlısı
acaba senn fsh mı yuksek cnm

bişe dicem ben drek doktora gdp desem ben tp bebek ıstıorm ne der
bilemedim canım ne diyebilir diğer tedavileri niye uygulamak istemediğini sorar sanırım hem niye bu kadar tüp bebek diye ısrarcısın herkesin vesilesi farklı tedavilerdedir bilemiyoruz ki..

peki ben doktora gdp drek tup bebek yaptrmak ıstıorm dersem doktor önce aşamalardan geçeceksın mı der yoksa hemen yapar mı para kokusunu alırsa yapar bence hemen

yorucu bir süreç geçiriyoruz hepimiz.. :KK43: gonalf bende kullandım bu ay.. beklemedeyim bilmiyorum hayırlısı.. umarım senin de göbişş de dolarr

Bilmiyorum ama polikislikover yani adet düzensizliği var baska sorun olsa doktor tedaviye baslamiyo zaten

Tabi özel hastaneler yapiyo devletlerde öyle direk tüp bebek yapmiyolar eger esinde sorun varsa sayisi dusukse yapiyolar

Back
X