- Emoji Skoru
- 6.441
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.641
H.b tatlm nasilsnslm hosgeldn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
H.b tatlm nasilsnslm hosgeldn
Cok sevindm cnm hayirli olsn. Tup bebekle mi hamile kaldın senArkadaşlar ben hayırlısı ile gebe kaldım, tup bebek ilaçlarım çok ucuza satacam, bebeğimin masrafların karşılamak için , ,bana yardımcı olur musunuz
İletişim
lisesisaglk@gmail.com
Günaydın tatlım nasılsıngünaayyyydın kızlar:)))
hafta sonu kafamı toplamaya çalıştım sakin olmaya çalışıyorum dün başladı bakalım bu ay yine beklicez cnm hayırlısıİnş düzelir canım biz neleri sineye çekiyoruz doğup ta ölenler mi dersin karnımızda kaybettiklerimiz mi beterin beteri var buna da şükür çok şükür
bnd bu ay çektiricem doktor kaç aydır diyo korkuyodum ama napalım korkunun acele faydası yok bu hafta çektiricemDr y dinlemeyip adetim bitince ilaçlı rahim filmi mi cektirsem artık ben![]()
cnm senin doktorla bnm doktor aynı şeyi söylüyo bekleyin marta nisana kadar bu ay bi rahim filmi çekelim diyo aynı bizde sıkıldık bi an önce sonuç istiyoruz ama olmuyoBekle dedi hormonların normal adet duzensizligj psikolojik ve stres kaynaklı rahim filmi sıkıntılı bir olay Mart a nisan a kadar bekleyelim dedi ama ben sildim ulkuu beklemekten
Bakana 22 günde adet oluyirum ne ara yumurtlayacam ki ben
Ben onun icin gelmedim tatlim test sonuclarimi gosterecegim mhrsde sorun vardi hastaneden sira aldim o da 11.30 a verdirahim filminde de mi sıra olur bi o kalmıştı beklemediğimiz bekleyelim bakalım zaten korkuyodum cesaretim yoktu![]()
benim hastaneyi aradım bu ayda olmazsa çektir diyodu doktor şimdi sıra var bekle diyolar yarın arayıp söyleyecekler bide onu beklicez yaaBen onun icin gelmedim tatlim test sonuclarimi gosterecegim mhrsde sorun vardi hastaneden sira aldim o da 11.30 a verdi
benim hastaneyi aradım bu ayda olmazsa çektir diyodu doktor şimdi sıra var bekle diyolar yarın arayıp söyleyecekler bide onu beklicez yaa
cumaya falan verirler sanırım klomen falan kullanma dediler bakalım yumurtalar nasıl olurBende benimkini diyorsun sandim cok gece sira vermezler sanırım ama iki hafta içinde cektirirsen yetisirsin bu ayki yumurtlamaya
eşin yaptııktan 3 gben şansıma yaeşim sormus hastaneye sperm testi için. 4. ya da 5. gün alıyorlarmış. E biz ben regl yim diye 1 haftadır beraber olamıyoruz
of yine bekleyeceğiz sanırım
çıkar tabi bizde hep sabrediyoz ama bi gün patlıcaz yaniiiKavga çıktı hastanede abow
Benim de kimlik kayıpben şansıma yaeşim sormus hastaneye sperm testi için. 4. ya da 5. gün alıyorlarmış. E biz ben regl yim diye 1 haftadır beraber olamıyoruz
of yine bekleyeceğiz sanırım