• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Bugün adam gibi giremedim buraya yarin hepiniz bi dikelip kendinize gelin:KK20: hadi iyi geceler:KK15:

Arkadaşlar ben hayırlısı ile gebe kaldım, tup bebek ilaçlarım çok ucuza satacam, bebeğimin masrafların karşılamak için , ,bana yardımcı olur musunuz
İletişim

Son düzenleyen: Moderatör:
İnş düzelir canım biz neleri sineye çekiyoruz doğup ta ölenler mi dersin karnımızda kaybettiklerimiz mi beterin beteri var buna da şükür çok şükür
hafta sonu kafamı toplamaya çalıştım sakin olmaya çalışıyorum dün başladı bakalım bu ay yine beklicez cnm hayırlısı

Bekle dedi hormonların normal adet duzensizligj psikolojik ve stres kaynaklı rahim filmi sıkıntılı bir olay Mart a nisan a kadar bekleyelim dedi ama ben sildim ulkuu beklemekten
Bakana 22 günde adet oluyirum ne ara yumurtlayacam ki ben
cnm senin doktorla bnm doktor aynı şeyi söylüyo bekleyin marta nisana kadar bu ay bi rahim filmi çekelim diyo aynı bizde sıkıldık bi an önce sonuç istiyoruz ama olmuyo

rahim filminde de mi sıra olur bi o kalmıştı beklemediğimiz bekleyelim bakalım zaten korkuyodum cesaretim yoktu :(

Ben onun icin gelmedim tatlim test sonuclarimi gosterecegim mhrsde sorun vardi hastaneden sira aldim o da 11.30 a verdi
benim hastaneyi aradım bu ayda olmazsa çektir diyodu doktor şimdi sıra var bekle diyolar yarın arayıp söyleyecekler bide onu beklicez yaa

Bende benimkini diyorsun sandim cok gece sira vermezler sanırım ama iki hafta içinde cektirirsen yetisirsin bu ayki yumurtlamaya
benim hastaneyi aradım bu ayda olmazsa çektir diyodu doktor şimdi sıra var bekle diyolar yarın arayıp söyleyecekler bide onu beklicez yaa

ben şansıma ya :( eşim sormus hastaneye sperm testi için. 4. ya da 5. gün alıyorlarmış. E biz ben regl yim diye 1 haftadır beraber olamıyoruz :( of yine bekleyeceğiz sanırım

Back
X