- Emoji Skoru
- 3.152
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.681
inşallah cnm bu ay daha fazla kendimi toplamam lazım belkide bu stresten olmuyodurElbet bu imtihan da geçecek tatlım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm bu ay daha fazla kendimi toplamam lazım belkide bu stresten olmuyodurElbet bu imtihan da geçecek tatlım :)
oy kuzum benim nasıl etkilenmişsinGünaydın kızlar benim kırmızılar dün geldi saolsun
Rüyamda hast tahlil veriyorum başım dönüyo sürekli diorum hemşireye bekliyorum snr hemşire geliyo yanıma normal başının dönmesi hamilesin dio olmaz ben regl oldum değilim biliyorum diyorum henüz 3 günlük ben yumurtan döllenmiş oradan anladım diyo
Kafaya takmıycam diyorum ama demekki bilinç altı yapmışım![]()
![]()
![]()
benimde dün geldi cnm 31. gün geldi bnd umutlandım ama yine olmadıGünaydın kızlar benim kırmızılar dün geldi saolsun
Rüyamda hast tahlil veriyorum başım dönüyo sürekli diorum hemşireye bekliyorum snr hemşire geliyo yanıma normal başının dönmesi hamilesin dio olmaz ben regl oldum değilim biliyorum diyorum henüz 3 günlük ben yumurtan döllenmiş oradan anladım diyo
![]()
![]()
nasılsın canım toparladınmı biraz gittimi kaynananlar ?günaydın canım
sen içini ferah tut canım malesef ne desek olmuyor işteGünaydın kızlar benim kırmızılar dün geldi saolsun
![]()
![]()
Günaydın tatlım olsun iyi haftalargünaydın kızlar iyi haftalar dicektim ama aksiliklerle başlamışsınız sanırım![]()
ben umut bile edemiyorum artık 21 günde adet oldugum ıcın 3 4 aydırbenimde dün geldi cnm 31. gün geldi bnd umutlandım ama yine olmadı![]()
![]()
![]()
naptın yavrum doktora gittin mi ?Günaydın tatlım olsun iyi haftalar![]()
gittiler dün kuzum :) o bakımdan iyiyim ama plan yapmaya calısıyoruz yine olmuyor olmuyornasılsın canım toparladınmı biraz gittimi kaynananlar ?
benimde dün geldi cnm 31. gün geldi bnd umutlandım ama yine olmadı![]()
![]()
![]()
hepimizin stresten döngüsü bozulduDün mü seninde benim de 31. Gün geldi
28 gün döngüm![]()
niye sorun mu çıktı sperm testi vermek için bekliyodun en songittiler dün kuzum :) o bakımdan iyiyim ama plan yapmaya calısıyoruz yine olmuyor olmuyor![]()
bnm de ilk defa gecikti test yaptım negatif çıktı belkide vardır diyodum ama dün başladı bunda da değişme var çok az geldi normalde böyle olmazdı bu ay hem geç oldum hem az oluyo niye böyle oldu bilmiyorumben umut bile edemiyorum artık 21 günde adet oldugum ıcın 3 4 aydır![]()
Evde olabilir ama nereye koydum bilmiyorum ki kahvaltı da yapmadim kafam çalışmıyor henüz çarklar dönmüyorevet canım malesefhayat heryerden vuruyor ama dik dur yıkılma:)
sen içini ferah tut canım malesef ne desek olmuyor işte![]()
aynen yaa bu ay herşey değişti herşey demekki stresten e şimdi nasıl yumurtlama olacak ki 31 günde oldumhepimizin stresten döngüsü bozuldu![]()
Günaydın tatlım dün hiç girmedin aklim sendeydi inşallah hayirlara çıksın rüyanGünaydın kızlar benim kırmızılar dün geldi saolsun
![]()
![]()
aynen cnm bnmde 28 di ama bu ay ilk defa geç oldu dün akşam başladı ama daha bişey bile dolmadı çok az geliyo bu bile anormel bu ay ne bu yaa hepimiz böyleDün mü seninde benim de 31. Gün geldi
28 gün döngüm![]()
Birseylere odaklansan olmaz mı?inşallah cnm bu ay daha fazla kendimi toplamam lazım belkide bu stresten olmuyodur