• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben hiç hormon testi yaptırmamıştım regli olunca yaptık ve prolaktin yüksek çıktı doktora dedim peki niye ilkdefa geciltim prolaktin dedi ondan dolayı
bnm hepsi normal ama ilk defa gecikti doktorada görünmicem direk rahim filmi çekecekler tekrar test fln yok

Günaydın tatlım dün hiç girmedin aklim sendeydi inşallah hayirlara çıksın rüyan:110:

Amin canım inş hayır olsun
Eşimin babannesinin rüyasını anlatmıştım ondan birgün snr eşimin dedesi görmüş beni rüyasında bi erkek çocuğu varmış benim olduğunu söylüyolarmış evin önünde oynuyomuş çok güzel bi çocuktu diolar bugün eşim görmüş rüyasında beni ve bende kendimi gördüm eşimde bende öyle çok rüya görmeyiz ama aynı gün ikimizde beni görmüşüz hala baş dönmem devam ediyo ya ölücem ya ciddi bi hast yakalanıcam herkesin rüyasındayım

kızlar yaa bunlar doktora görünmeden direk rahim filmini istiyolar ya hadi hamile olsam yinede adet olduysam ne olur sizce

aynen cnm bnmde 28 di ama bu ay ilk defa geç oldu dün akşam başladı ama daha bişey bile dolmadı çok az geliyo bu bile anormel bu ay ne bu yaa hepimiz böyle

Benimde dün akşam başladı canım
Aynen bu ay herkesin gecikti sorun oldu hep ne var bu ayda anlamadım

Eşimin babannesinin rüyasını anlatmıştım ondan birgün snr eşimin dedesi görmüş beni rüyasında bi erkek çocuğu varmış benim olduğunu söylüyolarmış evin önünde oynuyomuş çok güzel bi çocuktu diolar bugün eşim görmüş rüyasında beni ve bende kendimi gördüm eşimde bende öyle çok rüya görmeyiz ama aynı gün ikimizde beni görmüşüz hala baş dönmem devam ediyo ya ölücem ya ciddi bi hast yakalanıcam herkesin rüyasındayım
:KK20: Düşünme öyle seyler iyisine cikmiyorsa rüya kotusune de cikmasinHoppa

ana saçmalama ya lafa bak :( deme öyle bunlar geleceğin habercisi bu ay olmaz öbür ay olur aaaaaaaa sakın öyle şeyler yazma bi daha:KK47:

Back
X