• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

eczaneden sordum 135 dedi mecbur alıcam artık bu bebek işi var ya baya masraflı ne dyduysak alıyruz yapıyoruz bende preseed jelde almıştım o da 105 liraydı daha kürler fln kenarda dursun onları hesaba katmıyorum
30 kaşe 15 gunde bitiyor bizde aldik bakalım

niye küsdünüz kız.. eltile geçim zor mu oluyor benimde bir kaynım henüz bekar ama evlilik yolunda yani 25 yaşında.. bakıyorlar...:KK57:
Alınganlık yaptı bnm kattan kndne oda istiodu asada odası olmasna ragmen bzmde kıs die o odaya gecmemz gerkti dha dogrusu esm gecelm dedi yatk dasnı orayatasıdk dha kck ısınması iyi oluo die. Neymş bn onu gelmesn die oglnu doldrmsm asıl oglu dedi o odaya gecelm die. Elti dha ktü oluo cnm. Heleki onu dha ck tutarlrsa. Tbi kyınpederm 2mizede esit davranr ama kaynanam bna gelr onu ktülr ona gdr bni ktulr bde eltinin eli uzunsa bselern calınıosa ktu..

Alınganlık yaptı bnm kattan kndne oda istiodu asada odası olmasna ragmen bzmde kıs die o odaya gecmemz gerkti dha dogrusu esm gecelm dedi yatk dasnı orayatasıdk dha kck ısınması iyi oluo die. Neymş bn onu gelmesn die oglnu doldrmsm asıl oglu dedi o odaya gecelm die. Elti dha ktü oluo cnm. Heleki onu dha ck tutarlrsa. Tbi kyınpederm 2mizede esit davranr ama kaynanam bna gelr onu ktülr ona gdr bni ktulr bde eltinin eli uzunsa bselern calınıosa ktu..
eli uzun mu eltinin... kaynananda ne öyle dicem ama bizmkide çok alıngandır bazıkonularda.. ama bazı yerdedeçok iyidir.. ama o kadar tartışmadan kırgınlıkdan sonra ben hiçbirşeyi göremiyorum. soguyo insan.. kayınbabamı severim eşittir her zaman.. eltide bilmiyorum gelince ne olacak.. ama zor onu biliyorum:KK20:

Back
X