• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim adetlerin kac gunde bir geliyorduki ve adetlerin kac gun suruyorduki adet bitiminde hamile kaldin. Hani yumurtlama 15. Gune denk geliyor Diyorlar ya genelde ondan sordum

Kaç gün süryo bilmiyorum ama 35 günde bir oluyo diye biliyorum ;)

Kaç gün süryo bilmiyorum ama 35 günde bir oluyo diye biliyorum :KK66:

35 gunde adet olan kisinin yumurtlama sorunu olur diye duymustum. Demek ondan dolayimi erken yada gec yumurtlama oluyor. Erken oluncada adet bitimine mi denk geliyor acaba

Kızlaaaar bide benm anlamadığım biz bu kadar yok ovulasyon günü yok yumurta çatladı mı çatlamadı mı sorunu yok geç döllenme olayı derken eskiler yumurtlamayı geç döllenmeyi bilirmiş ki ama maşallah deli gibi gebe kalıyolarmış bizse herşeyi bilip saati saatine bile yaptığımız halde olmuyo. Bu ne yaman çelişkidir :KK51:
Ondan olmuyor ya işte :(

35 gunde adet olan kisinin yumurtlama sorunu olur diye duymustum. Demek ondan dolayimi erken yada gec yumurtlama oluyor. Erken oluncada adet bitimine mi denk geliyor acaba
Kızlar benim yengemde adetin bittiği gün hamile kaldı adetleri de 28 günde bir ve düzenli idi dr u demişki ayin her günü hamile kalınır her ay bütün yumurtalar çatlamazmis yani hesap yapıp çalışma yapmayın 2 3 günde bir çalışın işte :KK69:

Keşke yaa öyle bi habere çook ihtiyacım vaaar :KK61: hayatım değişecek yeni bir can yemi bir heyecan :KK66: sen gel kuzum bi pizza yaparım barnaklarını yersin :KK15:
abov biri pizza mı dedi:KK57: belli mi olur gülüm bir bakarsın gelmiş bebişin seninle :KK46::KK46:

Kızlar benim yengemde adetin bittiği gün hamile kaldı adetleri de 28 günde bir ve düzenli idi dr u demişki ayin her günü hamile kalınır her ay bütün yumurtalar çatlamazmis yani hesap yapıp çalışma yapmayın 2 3 günde bir çalışın işte :KK69:
Uuu benzer düşünceler :KK19:

Kizlar Benim yumurtlama akintim hani seffaf uzayan varya o adetin 11 yada 12. Gun geliyor. 27 günde bir adet oluyorum ve 5 gun suruyor. Yani yumurtlama akintim dogru degilmi adet bitimi yapmiyoruz çünkü akıntı olunca yapiyoruz adete 1 hafta kalaya kadar zaten adete 1 hafta kala akinti falan bi5mis oluyor. denk gelmiyor mu acaba hala.

]Kizlar Benim yumurtlama akintim hani seffaf uzayan varya o adetin 11 yada 12. Gun geliyor. 27 günde bir adet oluyorum ve 5 gun suruyor. Yani yumurtlama akintim dogru degilmi adet bitimi yapmiyoruz çünkü akıntı olunca yapiyoruz adete 1 hafta kalaya kadar zaten adete 1 hafta kala akinti falan bitmis oluyor denemeler. denk gelmiyor mu acaba hala akintiyi takip ettigim halde nerde yanlis yapiyoruz.

Gerçi ben 4 5 gün önceden yapmıştım aslında çıkmaması normal bi bakıma :)) çünkü annem bana hamileyken regl 15 gün geçmesine rağmen çıkmamışım :)) olabilir mi acebaa :KK66:
Irsiyse demek olabilir :) ama döllenmenin 15.gunu cikar zaten normalde testte

]Kizlar Benim yumurtlama akintim hani seffaf uzayan varya o adetin 11 yada 12. Gun geliyor. 27 günde bir adet oluyorum ve 5 gun suruyor. Yani yumurtlama akintim dogru degilmi adet bitimi yapmiyoruz çünkü akıntı olunca yapiyoruz adete 1 hafta kalaya kadar zaten adete 1 hafta kala akinti falan bitmis oluyor denemeler. denk gelmiyor mu acaba hala akintiyi takip ettigim halde nerde yanlis yapiyoruz.
Benim doktorum akintinin üç gün oncesi ve uc gün sonrasi önemli demisti

Ayyhh çok şükür ağrım geçti sanki ilk kez regl oluyomuşum gibi dehşet sancı çektim bu ay off bitsin artık aralık ya ne kötü bir aydı herkese çektirdi :KK62::KK62:
Sicak su torbasi falan koy ayaklarinin altina ya :KK43: evet hiiic sevmedim bende bu ayi hic :KK43:

Back
X