- Emoji Skoru
- 635
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.061
kızlarrr bn geldimm selam herkeseee:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ocak ve Şubat öyle mibekliyor bizi çipil çipil
![]()
Bilmiyorum anlamadım neden oldu normalde kullqnqnlarda akinti artmis ama benim oyle bişey olmadiay olmasın canımda inşallah.ama canım nasıl yanıyor kuruluktan eşimden kaçar oldum bi faydası olsa bari![]()
belki bitince artar bizimde:)neyse enfeksiyon varsa iyi gelsinde akmasada olur yaBilmiyorum anlamadım neden oldu normalde kullqnqnlarda akinti artmis ama benim oyle bişey olmadi
selam canımkızlarrr bn geldimm selam herkeseee:)
Bilmiyorum anlamadım neden oldu normalde kullqnqnlarda akinti artmis ama benim oyle bişey olmadi
Sende mi kullaniyon bu kuru cnm kac gunun oldubelki bitince artar bizimde:)neyse enfeksiyon varsa iyi gelsinde akmasada olur ya
1 otta boy sogani kaynayan suya atip 5 dk kaynatip ilik iciyKürü nasıl yapıyosun sen cnm..?
kızlar bu kür bebek varsa düşmesine neden olur mu acaba?1 otta boy sogani kaynayan suya atip 5 dk kaynatip ilik iciy
oglen aksam
1 otta boy sogani kaynayan suya atip 5 dk kaynatip ilik iciy
oglen aksam
canım benim ben isim değiştirdim:)))Sende mi kullaniyon bu kuru cnm kac gunun oldu
Amin ben i.saracoglunun sitesinde kaynayip atilacak sogan ve ilikken icilecek diye gordm ve öyle yaptm cnmBen soğuk suya atıp kaynadıktan snr 5 dk daha kaynatıp sıcak sıcak içiyodum
valla kimi olur diyor kimi olmaz diyor canım.ben pko için yapıyorum bide enfeksiyon varsa söksün diye hayırlısı artık.zaten en fazla 15 gün yapabiliyosun o süredede bişey olmuyomuşkızlar bu kür bebek varsa düşmesine neden olur mu acaba?![]()
Hmm anladm tatlm :))canım benim ben isim değiştirdim:)))
kızlar bu kür bebek varsa düşmesine neden olur mu acaba?![]()
işine karışmak gibi olmasın canım ama kaynayan suya katılcak deniyodu özellikle 5 dk fazla kaynamaması gerekiyomuş çünküBen soğuk suya atıp kaynadıktan snr 5 dk daha kaynatıp sıcak sıcak içiyodum
bn de de iltihap varda maydanoz suyu iç demişlerdi içtim bir hafta bebeğin olsa da düşer dediler bıraktımvalla kimi olur diyor kimi olmaz diyor canım.ben pko için yapıyorum bide enfeksiyon varsa söksün diye hayırlısı artık.zaten en fazla 15 gün yapabiliyosun o süredede bişey olmuyomuş
Mrb tatlm h.g :))Meraba kzlar :)
Amin ben i.saracoglunun sitesinde kaynayip atilacak sogan ve ilikken icilecek diye gordm ve öyle yaptm cnm