• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

V
Bende öyle okumuştum ama saraçoğlunu Zahide de çekilen videosunu izledim uygulamalı anlattı suya at kaynadıktan snr 5 dk daha kaynat içebildiğin kdr sıcak iç dedi
Bilmiyorum onu tatlm ama bakalm ins etkisi olur bana reglime 8 gün kaldi :)

işine karışmak gibi olmasın canım ama kaynayan suya katılcak deniyodu özellikle 5 dk fazla kaynamaması gerekiyomuş çünkü

Bende öyle okumuştum ama videosunu izledim kaynadıktan snr 5 dk kaynatıp içebildiğiniz kadar sıcaklıkta için dedi

Aynen c vitamini iltihabı temizliyo ama benim tansiyonum hep düşüktür tepe taklak giderim onu hergün içersem :))
doğru söylüyorsun bnm de düşük aslında:))ne yapcağımı şaşırdım yaa mantarmış iltihapmış onu iç bunu sürr :))

doğru söylüyorsun bnm de düşük aslında:))ne yapcağımı şaşırdım yaa mantarmış iltihapmış onu iç bunu sürr :))

:)))) kafayı yedirtti bu bebekler
Ben 4 gün soğan kürü yaptım yumurtlama zamanı kanamam oldu ilk defa tabii tedirgin oldum bıraktım regl bitsin tekrar başlıycam 11 gün daha yapıcam bakalım hayırlısı hakkımızda

Şifa niyetine koklama iç gitsin :))
aynen canım zaten içerken koklamayı bırak içtikten sonrada baya bi süre burnumu devreden çıkarıp ağzımla nefes aldım verdim:KK53::KK53: herşey sağlıklı sıhatli bebişime kavuşmak için feda olsun bu ne ki inşallah şifa olurda bu ay güzel haberler alırım:KK37: sizlerde inşallah hepbirlikte:KK36::KK36:

kızlarr ya bişi söylicem ul
:)))) kafayı yedirtti bu bebekler
Ben 4 gün soğan kürü yaptım yumurtlama zamanı kanamam oldu ilk defa tabii tedirgin oldum bıraktım regl bitsin tekrar başlıycam 11 gün daha yapıcam bakalım hayırlısı hakkımızda
hayırlısı canım hepimiz için bn de dr gidip geleyim çareme bakcamm:))

Hadi hayirli olsn cnm ins.benimde yarin 14 gun olacak ilk basta cok kotu oluyo ama zamanla alisiyon merak etme burnunu kapatip ic :))
bende 3 ay içtim ama bi işe yaramadı braktm ben polikistik over için içmiştm hamile kalmak için meğerse sorun eşimdeymiş :KK16:

Back
X