- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.301
günaydın cano nasılsın![]()
Dün geceden beri iyiyim tatlım neydi o ağrılar yaa ergenliğime götürdü beni :))
Sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cano nasılsın![]()
aman iyi bari. üşütüyor muyuz anlamadım ki benim de çok agrılı geçti bu ayDün geceden beri iyiyim tatlım neydi o ağrılar yaa ergenliğime götürdü beni :))
Sen nasılsın
yarın dr a gidecem regl bitti bugün bakalım.. eşime sperm testi günü ayarlamaya çalışıyoruz baya matematik hesabıyla daha tutturamadık ne zaman gştmeli :)Dün geceden beri iyiyim tatlım neydi o ağrılar yaa ergenliğime götürdü beni :))
Sen nasılsın
aman iyi bari. üşütüyor muyuz anlamadım ki benim de çok agrılı geçti bu ay
ooo maşallah sen benide geçmişin ama onlar için yapıyoruz napalımBilirim tatlım o zorlamayı şimdi böyleyim ama bebeği öğrendiğimde bende muntazam kahvaltı öğlen yemekleri ara atıştırmalıklar akşam yemekleri yiyodum :)) keçiboynuzu pekmezi sabakları bi tatlı kaşığı akşam yatarken süt gündüz akşama kadar hertürlü mevsim meyvesi kuru meyve kavrulmuş badembeside gibi yiyodum bebek gitti bunlar bitti tabii
![]()
2014 seni şaşırtmadan gitmek istemedi sanırımBi de ne alakaysa böbreklerime vuyodu ağrı ilk defa böbrek ağrısı çektim aralık görmediklerimi gösterdi bilmediklerimi öğretti saolsun :))
aaa bu forum benim doğum gününmde açılmış. 8 şubatbu bir işaret olabilir
![]()
yarın dr a gidecem regl bitti bugün bakalım.. eşime sperm testi günü ayarlamaya çalışıyoruz baya matematik hesabıyla daha tutturamadık ne zaman gştmeli :)
ben regl den sonra yumurtluyorum hep sanırım. o yüzden bu günleri kaçırmamak lazım. o zaman da 3 gün cinsel pehriz gerekiyor. haftaya falan kalacak sanırım :)
He birden gözüme çarptı vallane güzel güzel işarettir inşallah canım
2014 seni şaşırtmadan gitmek istemedi sanırımolsun şimdi iyisin bosver canom. üşüttün sen üşüttün ondan böbreklerine vurdu
He birden gözüme çarptı valla![]()
Aynen benimki aradı demin yarına izin alacak işten bende geleyim senle dr a dedi ama bugun geç çıkarım dedi aaaa çok geç kalma ama çalışma var bu gece dedim :) inşallah ben de umutluyum kuzum bu sene için hepimiz için vallaİnş 2015 ocakda yeni yıl yeni umut der kuzularımızın haberini alırız aynen canım bu ayı kaçırma inş olur bu ay bakalım dr ne diycek sana çook heyecanlandım sanki bebek haberi alıyomuşsun gibi :))
Valla o hesap kitap beni bitirdi ya onu hesapla bunu hesapla
eşim diyo ki kendimi kullanılmış hissediyorum bu ne ya şu gün yapıcaz şu gün yapmıycaz bi rast bırak diyo
aynen evlenmem ve yegenimin olması dışında heç güzel bir sene değildiOlabilir tabii sevmedim ben 2014 ü gitsin hemen(
ooo maşallah sen benide geçmişin ama onlar için yapıyoruz napalım![]()
ayy zaten pek kıymetli pek nazlı olurlar kolaymı bulduk deyip deyip şımartırız heraldeAynen tatlım herşey onlar için bi de gelseler nazlılar :)))
Aynen benimki aradı demin yarına izin alacak işten bende geleyim senle dr a dedi ama bugun geç çıkarım dedi aaaa çok geç kalma ama çalışma var bu gece dedim :) inşallah ben de umutluyum kuzum bu sene için hepimiz için valla
yegenim ada da öyle 2 sene sonra geldi. ilk evlat, ilk yeğen, ilk torun. 10 aylık ama nasıl şımarık. her istediğini şimdiden yaptırıyorayy zaten pek kıymetli pek nazlı olurlar kolaymı bulduk deyip deyip şımartırız heralde
aynen evlenmem ve yegenimin olması dışında heç güzel bir sene değildi![]()