• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Sormaya aynen canımın parçası ona bişey olsa oturup saatlerce ağlıyorum yavrum hemencik hasta oluyo iğneden de korkuyo o ağlıyo ben ağlıyorum
Tanem sen ağlarsan ben çok üzülürüm ağlarım ama dedim ağrısı olmasına rağmen ağlamadı yanımda annesinin yanına gitti ağladı kuzum benim
Benim işim maltepede ya kardeşim de maltepe de oturuyor işten sıkılır a gidiyorum ya da annem ofise getiriyor beni görünce o mutlulugu kucağıma gelmek için çırpınisi ay özledim eşek sipasini :)

:KK68:
Bende nikahı 12.12.12 yapalım die düşündüm snr salonda kıyıldın dedik şimdi keşke öyle yapsaydım diyorum :))

Evet güzel olurmuş aslında ;) bizimde hep tarihler 5-15-25 nikah tarihini 15 i olsun istedim ama maalesef hafta içine denk geliyodun o yüzden pazar olsun diye 14 ü oldu :))) 14.04.2013 :)))

Sorma bazen düşünmüyorum bebegi bir iki gün ama tabi esimin yanında :) daha yeni evliyiz sonucta ya yazık bize
ilk zamndan sonra bebek telaşına düştük sanki yıllardır evli gibi olucaz bu gidişle çünkü tek konu bebek kafayı taktık yaa herşey boş oldu

Benim işim maltepede ya kardeşim de maltepe de oturuyor işten sıkılır a gidiyorum ya da annem ofise getiriyor beni görünce o mutlulugu kucağıma gelmek için çırpınisi ay özledim eşek sipasini :)
Bebek sevmeyi ozlediiiiim :( arkadaşımın bebegi olacak mayista şimdiden heyecanliyim seveceğim diye :KK73:

ilk zamndan sonra bebek telaşına düştük sanki yıllardır evli gibi olucaz bu gidişle çünkü tek konu bebek kafayı taktık yaa herşey boş oldu
Biz aslında gecen sene ramazandan beri ugrasiyoruz ondan önce zaten ilk ay hamile kaldım kaybettik işte

Gecen yemi bitmiş diye kavanozu guduklayan kuşum bugun de bitmiş sulugu asagiya attı hakli hayvan kendi akil etmese ben bu ara leyla :KK8:

Back
X