• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

havuç suyu içiyoru.muz. kuru üzüm .ceviz.bal tarçın çörekotu karışımı bide soğuk pres keçi boynuzu canım bide dün proxeed lus aldım eşime kendimede preseed jel almıştım bunları siz ne yapıyosunuz
Bnde bu aksm havc suyuna baslycm cnm dedign gbi muz bde hap kullanıo e vitamini 9gun snra hap btio snra dedigm gbi o kürü alıcm sogk pres arı stu polen caksr tozu btane dha bse saydı ama hatrlamıorm ole bi karısm yapıvrdi snrada ona baslyck ama korkuorm yan etki yaparmkindie

Benim işim maltepede ya kardeşim de maltepe de oturuyor işten sıkılır a gidiyorum ya da annem ofise getiriyor beni görünce o mutlulugu kucağıma gelmek için çırpınisi ay özledim eşek sipasini :)

Yerim ben o çırpınışıııı :KK68:

Bnde bu aksm havc suyuna baslycm cnm dedign gbi muz bde hap kullanıo e vitamini 9gun snra hap btio snra dedigm gbi o kürü alıcm sogk pres arı stu polen caksr tozu btane dha bse saydı ama hatrlamıorm ole bi karısm yapıvrdi snrada ona baslyck ama korkuorm yan etki yaparmkindie
eşimde öyle diyo ne duysak yapıyoruz ya ne bilim yine de yapıyoruz işte aklımızda soru kalıcana yapıyoruz.e vitaminide alıyo bu proxeed plusı arkadaşıda kullanıyo yeni başlamış kullanmaya

N
eşimde öyle diyo ne duysak yapıyoruz ya ne bilim yine de yapıyoruz işte aklımızda soru kalıcana yapıyoruz.e vitaminide alıyo bu proxeed plusı arkadaşıda kullanıyo yeni başlamış kullanmaya
e Kdr pki o ve ne içn kullanılıo faydası ne yani

Valla hç blmiorm cnm ya. Ayn 24nde tkrar esmdn test istdi doktr snra kndi doktrma ckcm ya artk hp geldlr oyalama bni esm yptrdı test hngi tastlr yaplcksa bnada yp en basndn dicm ya
bnmde bi rahim filmim kalmıştı onuda bu hafta çektiricem bi kaç ay daha bekleyip aşılamaya geçicez artık

Back
X