- Emoji Skoru
- 3.152
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.381
bu ay ki tedavin nasıl olacak cnmKızlar yarın adet gunm ve simdidn basladı hafif hafif karn agrılrı of a![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay ki tedavin nasıl olacak cnmKızlar yarın adet gunm ve simdidn basladı hafif hafif karn agrılrı of a![]()
Bnde bu aksm havc suyuna baslycm cnm dedign gbi muz bde hap kullanıo e vitamini 9gun snra hap btio snra dedigm gbi o kürü alıcm sogk pres arı stu polen caksr tozu btane dha bse saydı ama hatrlamıorm ole bi karısm yapıvrdi snrada ona baslyck ama korkuorm yan etki yaparmkindiehavuç suyu içiyoru.muz. kuru üzüm .ceviz.bal tarçın çörekotu karışımı bide soğuk pres keçi boynuzu canım bide dün proxeed lus aldım eşime kendimede preseed jel almıştım bunları siz ne yapıyosunuz
İnadınada sorarlr bn artk insn içine ckmk isteiormhep öyle diyorum zatende her gören mi sorar ya görmüyon mu işte yok olsa zaten söylerim hamileyim diye :)
Benim işim maltepede ya kardeşim de maltepe de oturuyor işten sıkılır a gidiyorum ya da annem ofise getiriyor beni görünce o mutlulugu kucağıma gelmek için çırpınisi ay özledim eşek sipasini :)
eşimde öyle diyo ne duysak yapıyoruz ya ne bilim yine de yapıyoruz işte aklımızda soru kalıcana yapıyoruz.e vitaminide alıyo bu proxeed plusı arkadaşıda kullanıyo yeni başlamış kullanmayaBnde bu aksm havc suyuna baslycm cnm dedign gbi muz bde hap kullanıo e vitamini 9gun snra hap btio snra dedigm gbi o kürü alıcm sogk pres arı stu polen caksr tozu btane dha bse saydı ama hatrlamıorm ole bi karısm yapıvrdi snrada ona baslyck ama korkuorm yan etki yaparmkindie
Valla hç blmiorm cnm ya. Ayn 24nde tkrar esmdn test istdi doktr snra kndi doktrma ckcm ya artk hp geldlr oyalama bni esm yptrdı test hngi tastlr yaplcksa bnada yp en basndn dicm yabu ay ki tedavin nasıl olacak cnm
e Kdr pki o ve ne içn kullanılıo faydası ne yanieşimde öyle diyo ne duysak yapıyoruz ya ne bilim yine de yapıyoruz işte aklımızda soru kalıcana yapıyoruz.e vitaminide alıyo bu proxeed plusı arkadaşıda kullanıyo yeni başlamış kullanmaya
bnmde bi rahim filmim kalmıştı onuda bu hafta çektiricem bi kaç ay daha bekleyip aşılamaya geçicez artıkValla hç blmiorm cnm ya. Ayn 24nde tkrar esmdn test istdi doktr snra kndi doktrma ckcm ya artk hp geldlr oyalama bni esm yptrdı test hngi tastlr yaplcksa bnada yp en basndn dicm ya
135 liraya aldık bi bak netten araştır spermler için cnmN
e Kdr pki o ve ne içn kullanılıo faydası ne yani
Asılamayı özel hastanedemi yptrcn cnmbnmde bi rahim filmim kalmıştı onuda bu hafta çektiricem bi kaç ay daha bekleyip aşılamaya geçicez artık
Bakaym arastrym egr iyi bseyse bzde alırz135 liraya aldık bi bak netten araştır spermler için cnm
Sağlam yımırta yapıyoruz hacım ne diyim. çatlamadı gitti![]()
evet cnm zaten biz hep özele gidiyoruz buranın devleti hiç iyi değil eşimde bende özele giddiyoruzAsılamayı özel hastanedemi yptrcn cnm
eczaneden aldım zaten bi yan etkisi yokmuş cnm denemeye değer zaten ne paralar döktük bebek uğrunaHare
Bakaym arastrym egr iyi bseyse bzde alırz
aynı dert daha evlenir evlenmez başlıyolar sormaya sanki karnımızda bebekle geldik babamızın evinden çeyiz diye getirdik gibi o sorular zaten can yakıyo
İnadınada sorarlr bn artk insn içine ckmk isteiorm
catlasa bideA kalite yımırtaaaa![]()
Bz dha pk dökmedk ama basladk dökmye bi kür 85 lira o hapı esime bi soyliyey bakaym bn bi bde asılama ücretlri ne kdr acabaeczaneden aldım zaten bi yan etkisi yokmuş cnm denemeye değer zaten ne paralar döktük bebek uğruna
Grsrz cnm.aynen canlarım ben cıkıyorum görüşürüz akşama
nişanda 24.09.2013 :)
iyidir iyi nişanla düğün arası fazla olmasın zatebMaşaallah en hevesli benmişim heralde :)) ocakta nişanlandım nisanda evlendim![]()