• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende rahim filmi için 400 tl ödedim. Bide ondan önce muayene sirasi aliyorsun doktorun odasina girip rahim filmim çekilecek diyorsun sadece onun icin de 50tl aldilar yani toplam 450 tl odedim ozel hastanede cektirdim.
korkusu ayrı dert parası ayrı :(

slm hanımla. hava buzzz gibi benim kırmızılar geldi ama yine de gideyim tahlil sonucunu alayım dedim 1 2 saat bekledim ofaya girdim adam sistem yok yarın gel dedi. o kadar da bekledim şimdi de hapşırıyorum. bi de Aile hekimi olacak bizim aile de olmaz böyle şeyler :) :) :KK54::KK24::KK24:

benimki tek maaş allah yardımcımız olsun nasıl altından kalkarız bilmem:KK43:
bnd sırf bebek olana kadar çalışırım diyorum yoksa çoktan bırakıcamda artık bıktım yoruldum bebişim olsa kırıp dizimi evimde oturucam yani

slm hanımla. hava buzzz gibi benim kırmızılar geldi ama yine de gideyim tahlil sonucunu alayım dedim 1 2 saat bekledim ofaya girdim adam sistem yok yarın gel dedi. o kadar da bekledim şimdi de hapşırıyorum. bi de Aile hekimi olacak bizim aile de olmaz böyle şeyler :) :) :KK54::KK24::KK24:
dikkat et cnm bugün sıcak tut kendini bide hasta olma bnmde kırmızılar var sen ne uyguluyosun bu ay tedavide

bnd sırf bebek olana kadar çalışırım diyorum yoksa çoktan bırakıcamda artık bıktım yoruldum bebişim olsa kırıp dizimi evimde oturucam yani
ben yeni evliyim 39 yaşında çalışıyordum bıraktım şimdi evdeyim resmen bunaldım işe başlamak istiyom yeni tedaviye başladık işe girsem sorun yapcaklar biliyorum malum izin almak çok zor

dikkat et cnm bugün sıcak tut kendini bide hasta olma bnmde kırmızılar var sen ne uyguluyosun bu ay tedavide

bende bu ay tekrar başlayacağım tekrar klomene dün akşam lekelenme başladı ama hala lekelenme aşamasında 3. gün gideceğim kontorle tam gelsin diye bekliyorum kırmızıları..

Back
X