• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben yeni evliyim 39 yaşında çalışıyordum bıraktım şimdi evdeyim resmen bunaldım işe başlamak istiyom yeni tedaviye başladık işe girsem sorun yapcaklar biliyorum malum izin almak çok zor
aynen zor oluyoda bide patron erkek olunca bişeyde diyemiyosun zar zor alıyoruz

kızlar bişey sorucam benim adetim 5. günde tamamen bitmişti bugün 8. gün dün ve bugün kahverengimsi kan gelmiş çok değil birkaç damla diyelim normalmi bu dünde soğan kürüne başladım ilgisi olabilermi acaba ???????

Maşaallah en hevesli benmişim heralde :)) ocakta nişanlandım nisanda evlendim :KK48:

Bende 29 eylülde nişan 15 aralıkta düğün günlerini yaz bakalım hangimiz daha az nişanlılık geçirmişiz :))
Benim tam 76 gün :)))

Bnm vardı cnm 7aylktı cokta saglklydı 7aylk hamilykn trafk kazası gecrdm karnmda oldü 11ay oldu ondam snra hç korunmadm ama hamilede kalamdm.
canımmm başın saolsunn .. inşallah cennette seni bekliyor meleğin şefaatçin olacak.. inşallah en yakın zamanda hamilelik haberini alırsın canım..

anam görmedim yavrum :) T3 T4 TSH kan alınarak yapılıyor cano

Hımm anladım çünkü bende o troidin bebeği etkilediğini duymuştum ondan yaptırdım deyince sorayım dedim. Bende mi baktırsam acaba? Bikaç kişi baktır demişti ama bilemedim

Hımm anladım çünkü bende o troidin bebeği etkilediğini duymuştum ondan yaptırdım deyince sorayım dedim. Bende mi baktırsam acaba? Bikaç kişi baktır demişti ama bilemedim

evet cnm beyin gelişimini etkiliyor . bana ilk kadın doğumcu normal demişti ama sonra ki doktor 4 yüksek demişti.

baktır tabi canım. hormon testleri yapılırken genelde onu istiyor dr lar

bu klomen, yumurta takibi igne falan nasıl oluyor kimse demedi bana ya. yarın dr a gidecem soracam bakalım
cnm sen ne zmndır gidiyosun doktora yeni başladınız. klomeni adetinin 3. günü başlıyosun içmeye zaten bir hafta sonra tekrar gel diyo o gittiğinde de yumurtana bakıyo nasıl diye ilişki günü veriyo iğne verirse zaten söyler

Back
X