- Emoji Skoru
- 13.197
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.561
Yakin olsak tam dedikodu akşamıydi bu akşam kar yagiyor adamcagizlar çalışıyor![]()
ayy evet hava çok soğuk ya .. bizde anacımla tv izliyoz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakin olsak tam dedikodu akşamıydi bu akşam kar yagiyor adamcagizlar çalışıyor![]()
Tiroid ktu bsy dgl korkma.sadce tedavi olunmynca gebelge engl olyor.kan tahlilyle belli oluyo
Bizim tüm sulalede orda kuzen ler falan ondan fırsat buldukça kaçıyorumben istanbul da yaşıyorum cnm. ben seneden seneye gidiyorum .
Kuzu zor değil aklımda kalacağına git kan ver yoktur zaten birseyDaha büyük ne olabilir ki başkabebeği engellemesi yeterli zaten
![]()
Bizim tüm sulalede orda kuzen ler falan ondan fırsat buldukça kaçıyorum
Aynen öyle valla koca işte kafam ağrıdı soğuktan eve gelene kadar banyo yapacam ama useniyorumYakin olsak tam dedikodu akşamıydi bu akşam kar yagiyor adamcagizlar çalışıyor![]()
Çaycuma ya girmeden yolda bagbasi kereste var ya orda teyzem oturuyor anam çok özledim bak :)biz biraz dağınık bi sülaleyiz :) babaannemler var sadece köyde
Sende ben gibi once üsenip sonra cikamayanlardan misinAynen öyle valla koca işte kafam ağrıdı soğuktan eve gelene kadar banyo yapacam ama useniyorum
Bu hafta diger haftanin acisini cikartalim artik yürü be dünür kim tutar seniAnaaaaam bugün is anlamında süper bir gündü yeni yıla güzel giriyorum sanırım birde yarın Dr bana güzel bi tadavi başlarsa![]()
Çaycuma ya girmeden yolda bagbasi kereste var ya orda teyzem oturuyor anam çok özledim bak :)
Evet giderken seni de alayım ::)ne güzel cnm ya ay da 1 de olsa gidebiliyosun.
Bu hafta diger haftanin acisini cikartalim artik yürü be dünür kim tutar seni![]()
Aynen girince çıkmam vala sesim de güzel çıkıyor bnyo da cigira cigira şarkı eşliğinde :)Sende ben gibi once üsenip sonra cikamayanlardan misin![]()
Özlesin accik :)ben gidersem beyim napcak![]()
Amin canımamin cnm Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.
Ohhh gir de bi senlendir etrafi hobaaaAynen girince çıkmam vala sesim de güzel çıkıyor bnyo da cigira cigira şarkı eşliğinde :)
Sorma ya neydi öyle oHaketik dünür geçen hafta ne çektik be ağla ağla helak olduk accik da Gülelim