- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok güzel olurdu yaaaBenimkide yoook haydin bana gelin erken yılbaşı partisi yaparız
Sensiz olmazzzBende aranıza girerim
![]()
Ben bu gece çalışma yapacaktım ama az az geldi şimdi kırmızı bitmedi gittipfff yarın Dr da da gelirse
ya ben ara calisicam
![]()
Ben bu gece çalışma yapacaktım ama az az geldi şimdi kırmızı bitmedi gittipfff yarın Dr da da gelirse
ya ben ara calisicam
![]()
Hayır özledim be 10 gün olacak anaaaamBirsey olmaz yavrum yarin aksam calisirsin![]()
Yapayim di mi kizYap sen çalışmanı bişi olmaz o kdrcıktan akıntı gibiyse yap sen :))
Yapayim di mi kiz![]()
He Bici Bici mi da yapmisim oh misss :)Yap tabii yavrum ya zaten zor buluyosun zmnı hazır adamada söylemişken hazırlıklı geliyodur o sen kaçırma bugünü bişeycik olmaz![]()
Hayır özledim be 10 gün olacak anaaaam
He Bici Bici mi da yapmisim oh misss :)
Hayır özledim be 10 gün olacak anaaaam
Benim de yarina niyetim bozukOhhh miss benim arkadaşım bugün havada aşk kokusu varrrr![]()
Sen demedin mi aşk la çalışın diye He ondan yapacamDerdim başka deseneverdim izin gitti
![]()
Benim de yarina niyetim bozuk![]()
CanavarBenim de yarina niyetim bozuk![]()
Bu hafta çok fena gördüm biziRegl olduğumdan niyetim tam bitsin acısı çıkartırım
Azgın 3lü![]()
He valla önce karnını doyur sonra ruhunuOhhh miss benim arkadaşım bugün havada aşk kokusu varrrr![]()