- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sitenin dr lugunu
Adetin üçüncü günü gidiyorsun besinci günü klomene basliyorsun klomen bitince kontrol sonra doktor gün veriyor catlatma ignesi vuruluyorsun o ara esin semen veriyor yikama yapip saglikli olanlari secilip yumuşak uclu enjeksiyon ile once rahim temizleyici solüsyon püskürtme yapilip spermler aktariliyor yarim saat istirahat o kadaraşılama hakkında acillll bilg, istiormmmmm
Vicdansızzz sabuhaa![]()
Mesaji okuyunca suratimin aldığı ifade
Sen cansin be kuzum valla sana sorup da kafam a soru takılan hec birsey olmuyor :)Adetin üçüncü günü gidiyorsun besinci günü klomene basliyorsun klomen bitince kontrol sonra doktor gün veriyor catlatma ignesi vuruluyorsun o ara esin semen veriyor yikama yapip saglikli olanlari secilip yumuşak uclu enjeksiyon ile once rahim temizleyici solüsyon püskürtme yapilip spermler aktariliyor yarim saat istirahat o kadar
Gecen sene öyle birsey vardi vazgeçtik gecen sene tanışaydik ne olurduuu
Yapabilirsiniz :)Mesaji okuyunca suratimin aldığı ifade![]()
Sitenin dr lugunubebeem e bırakıp showmen olmaya karar verdim buna böyle kızlar yatak aliskanliklarimizi yeme aliskanliklarimizi herseyi degistiryoruz yeni yıla yeni başlangıçlar ve idealleri olan bireyler olarak giriyoruz :) askla çalışıyoruz ve yımırta topluyoruz burasi önemli o yımırtalarıııı itina ile catlatiyoruz bu kadar basit :)
Sen cansin be kuzum valla sana sorup da kafam a soru takılan hec birsey olmuyor :)
Gamzene gurban yavrumm
peki aşılama tutma oranı herkeste farklı mıGecen sene öyle birsey vardi vazgeçtik gecen sene tanışaydik ne olurduuu![]()
Kafayı siyirdik yavrum bu akşamKizlaar![]()
Haydi sihhatler olsun canom :) seviyorum siziMadem öyle ben bir duş alayım regl olduğum için çıtırdan eşlik ediyim bugün sana snr bende şarkıcı olacağım size şarkı söyliycemmm yımırtayı boşver maksat muhabbet olsun gönüller doysun![]()
Olmadı ben Gebzeye taşınayım tam ortası olsun hafta sonu bende kalırsınız :)))Mesaji okuyunca suratimin aldığı ifade![]()
Çoğunlukla ise yarıyor sadece erkekte ise problem tutma ihtimalli daha yüksekpeki aşılama tutma oranı herkeste farklı mı
Istanbuldasin diye yirttim gelemezler mi sandinO
Olmadı ben Gebzeye taşınayım tam ortası olsun hafta sonu bende kalırsınız :)))
benm eşimin ileri hareketli sperm sayısı %5 şansm warmı sence yoksa yazın dırek tüp bebek mı deneyelımÇoğunlukla ise yarıyor sadece erkekte ise problem tutma ihtimalli daha yüksek
Anamm kndmi bi an ck kck ufak tefek bsey sandm gercgi hc öle görnsm de ufk tefk deil ama :)Sevmek ne kelime yerim sizi en küçük kardeşimle yaşıtsınız![]()