- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.741
Bana uyar ya hatta bence biz Düzce yeO
Olmadı ben Gebzeye taşınayım tam ortası olsun hafta sonu bende kalırsınız :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana uyar ya hatta bence biz Düzce yeO
Olmadı ben Gebzeye taşınayım tam ortası olsun hafta sonu bende kalırsınız :)))
Benimki memnun halinden macini izliyor :))Benimki de dün akşam hatunun yüzünü göremez olduk kulüp kulüp geziyo diyo
Harektsz %95 mi cnmbenm eşimin ileri hareketli sperm sayısı %5 şansm warmı sence yoksa yazın dırek tüp bebek mı deneyelım
Evet evet yapariz demiBana uyar ya hatta bence biz Düzce yebebeem de ist a gelebilir arada istedikten sonra :)
Kesinlikle bizki nelerle ugrasmis bir nesiliz yola bize viz gelir :)Evet evet yapariz demi![]()
Seyyar doktor hurda da alirim legen mandal karşılığı
Kız mecubrn bkldk esm askerdn izne geldi nişanlndk 6ay snra gldi eve esya fln alması girlck seklde yapılncya kdr 1sene gctiİyi yapmışsın akranmıyız kız![]()
Gecen hafta yaptigim o kadar yolla çoktan istanbula gidip geldiydim beKesinlikle bizki nelerle ugrasmis bir nesiliz yola bize viz gelir :)
Bana uyar ya hatta bence biz Düzce yebebeem de ist a gelebilir arada istedikten sonra :)
Sabahlar olmasınAynen leylanın mecbuna kavuştuğu gibi
Dimi![]()
toplam hareketli %70Harektsz %95 mi cnm
yawaş hareketli ve hızlı hareketli sayısıtoplam hareketli %70
Annem ne yedin sen bugünCalismaya ramak kaldı dayan esra dayan![]()
Kesinlikle e eniştemin de yollara alışkın nakliyecilikten :)sıkıntı yok benceGecen hafta yaptigim o kadar yolla çoktan istanbula gidip geldiydim be![]()
En azndn basit ve kisa tedavyle istdgne ulasblysn.Daha büyük ne olabilir ki başkabebeği engellemesi yeterli zaten
![]()
Dadli yedim bol bol :)Annem ne yedin sen bugün![]()
Tam yazarmsn sonucunutoplam hareketli %70