- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.781
Dusnemiyirum bile :)Olmasın vallaNe kaynatırız aynı evde olsak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusnemiyirum bile :)Olmasın vallaNe kaynatırız aynı evde olsak
![]()
bnm sormak ıstedğim aşılama mı yapayım tüp bebek mi acele edior benmkiiiiHıı.. onunda tedavisi vardr ama ya. Sıkma canını. Bzmde harektte sorn vr %30harektsz %60 harektli
Yağış oldu mu zor canom bırak hava açsın![]()
Kç yasndasn ? valla cnm bu knuda bilgm yk ama doktrn uygn gördgnü söylr ztn snabnm sormak ıstedğim aşılama mı yapayım tüp bebek mi acele edior benmkiiii
26 ama aşılamada tutarmı kiKç yasndasn ? valla cnm bu knuda bilgm yk ama doktrn uygn gördgnü söylr ztn sna
Yikama olduğunda hiz artiyormus tatlim öyle diyorlarbenm eşimin ileri hareketli sperm sayısı %5 şansm warmı sence yoksa yazın dırek tüp bebek mı deneyelım
Bende 29 da nişanlandım 29 da evlendimBn brz acele ettm17 yasnda nişanlnd 19yasnda evlndm :)
aşılama yapanlar tutuyor mu bazıları tutmuoYikama olduğunda hiz artiyormus tatlim öyle diyorlar
Canlar ben yımırta testi yapmaya gidiyorum
Dimi azcık da beni tasisin :))Kesinlikle e eniştemin de yollara alışkın nakliyecilikten :)sıkıntı yok bence
Çoğunlukla olumlu sonuc alınıyor ama tüpten once bir dene derim en azindan süreci kisaaşılama yapanlar tutuyor mu bazıları tutmuo
ne erkeni kızB
Bende 29 da nişanlandım 29 da evlendimerken diyorum hala
![]()
sana dua edecm saol.kaç gün sürüor .ben şırnaka öğretmenm 15 tatılde gdecem yetsrmıÇoğunlukla olumlu sonuc alınıyor ama tüpten once bir dene derim en azindan süreci kisa
Dimi azcık da beni tasisin :))
Rakip oyuncu az kaypak olunca
Ayyy misss canim çekti bak benimkine söyleyeyim de alsın bariYaz olaydı iyiydi gerçi şimdi de sahlep yapar içeriz sıcak sıcak![]()
:) eger adet zamanına denk gelirse yeter Allah in izniyle tutar da inşallah bi umut olur sana oralardasana dua edecm saol.kaç gün sürüor .ben şırnaka öğretmenm 15 tatılde gdecem yetsrmı
adete denk gelio süreci kaç gün:) eger adet zamanına denk gelirse yeter Allah in izniyle tutar da inşallah bi umut olur sana oralarda