• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Burada da soğuk ama ben kara bayilirim :) senin neyin var ki ne oldu
ya bn bebek yapmak için işten ayrıldım finansta çalışıyodum stresli diye ayrıldım bgn eşim geldi kafası atmış bn bu işten ayrılmak istiyorum diyor ayrılırsa napcazz biz bu kısın ortasında:((bi de bebek düşünüyoz hemen yeni iş bulunmuyor ki canım sıkıldı attım kendimi buraya:((

Hoşgeldin ne var ne yok kar var mi kar :)
valla ne olsun canım yarın doktora gidicem yumurtam 14 mm di iki gun önce istediği boyuta gelınce büyük ihtimal pzartesi aşılama yapıcaz :) kar mı olmazmı tatlım bol boll hemde eşime bağırıyorum dışarı çıkar beni diye:KK34:ama çıkarmıyoo saguk diyo ama kartopuuuu :cry::cry::cry::cry::cry:

ya bn bebek yapmak için işten ayrıldım finansta çalışıyodum stresli diye ayrıldım bgn eşim geldi kafası atmış bn bu işten ayrılmak istiyorum diyor ayrılırsa napcazz biz bu kısın ortasında:KK43:(bi de bebek düşünüyoz hemen yeni iş bulunmuyor ki canım sıkıldı attım kendimi buraya:KK43:(
Anladm canim ama belki bi anlik sinirle soylemistir eger gerçekten ayrilmayi düşünüyorsa baska yer bulmadan cikmasin bari bi garantiye alsın kendini

Anladm canim ama belki bi anlik sinirle soylemistir eger gerçekten ayrilmayi düşünüyorsa baska yer bulmadan cikmasin bari bi garantiye alsın kendini
yok canım ya ciddi ikna etmeye calıştımm ama iş bul sonra çık dedim hatta biraz önce oturup kendime iş baktım ilanlardan:((

valla ne olsun canım yarın doktora gidicem yumurtam 14 mm di iki gun önce istediği boyuta gelınce büyük ihtimal pzartesi aşılama yapıcaz :) kar mı olmazmı tatlım bol boll hemde eşime bağırıyorum dışarı çıkar beni diye:KK34:ama çıkarmıyoo saguk diyo ama kartopuuuu :cry::cry::cry::cry::cry:
Oy oy oy bende istiyorum oynamak ama benimki çalışıyor :cry::cry: beraber oynayalım :KK73: gerci ben genelde o topu lap diye yiyen olurum :KK53: karda yatip yuvarlanasim var cok fena yaaa:mad:

kızlar inanın kaloriferin içine gircem nerdeyse ev ısınmıyoo çok sogukk:(((

Oy oy oy bende istiyorum oynamak ama benimki çalışıyor :cry::cry: beraber oynayalım :KK73: gerci ben genelde o topu lap diye yiyen olurum :KK53: karda yatip yuvarlanasim var cok fena yaaa:mad:
oynayalım canım sıkıldım aynı seylerı yapmaktan zaten :) dur geliyorum ben size doğru hazırlan sen :KK70::KK70::KK55:

Back
X