- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.881
Burada da soğuk ama ben kara bayilirim :) senin neyin var ki ne olducnm çok soğuk buz gibi dışarsı:)))bnm de havam iyi değil(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada da soğuk ama ben kara bayilirim :) senin neyin var ki ne olducnm çok soğuk buz gibi dışarsı:)))bnm de havam iyi değil(
Hiii yemek de secmem ben yerim valla oh misGel bana yemeğim var elcağızlarımla beslerim kuzuuuummm
Hoşgeldin ne var ne yok kar var mi kar :)hu huuu ben geldimmm![]()
ya bn bebek yapmak için işten ayrıldım finansta çalışıyodum stresli diye ayrıldım bgn eşim geldi kafası atmış bn bu işten ayrılmak istiyorum diyor ayrılırsa napcazz biz bu kısın ortasındaBurada da soğuk ama ben kara bayilirim :) senin neyin var ki ne oldu
valla ne olsun canım yarın doktora gidicem yumurtam 14 mm di iki gun önce istediği boyuta gelınce büyük ihtimal pzartesi aşılama yapıcaz :) kar mı olmazmı tatlım bol boll hemde eşime bağırıyorum dışarı çıkar beni diyeHoşgeldin ne var ne yok kar var mi kar :)
Anladm canim ama belki bi anlik sinirle soylemistir eger gerçekten ayrilmayi düşünüyorsa baska yer bulmadan cikmasin bari bi garantiye alsın kendiniya bn bebek yapmak için işten ayrıldım finansta çalışıyodum stresli diye ayrıldım bgn eşim geldi kafası atmış bn bu işten ayrılmak istiyorum diyor ayrılırsa napcazz biz bu kısın ortasında(bi de bebek düşünüyoz hemen yeni iş bulunmuyor ki canım sıkıldı attım kendimi buraya
(
yok canım ya ciddi ikna etmeye calıştımm ama iş bul sonra çık dedim hatta biraz önce oturup kendime iş baktım ilanlardanAnladm canim ama belki bi anlik sinirle soylemistir eger gerçekten ayrilmayi düşünüyorsa baska yer bulmadan cikmasin bari bi garantiye alsın kendini
Oy oy oy bende istiyorum oynamak ama benimki çalışıyorvalla ne olsun canım yarın doktora gidicem yumurtam 14 mm di iki gun önce istediği boyuta gelınce büyük ihtimal pzartesi aşılama yapıcaz :) kar mı olmazmı tatlım bol boll hemde eşime bağırıyorum dışarı çıkar beni diyeama çıkarmıyoo saguk diyo ama kartopuuuu
![]()
kızlar inanın kaloriferin içine gircem nerdeyse ev ısınmıyoo çok sogukkvalla ne olsun canım yarın doktora gidicem yumurtam 14 mm di iki gun önce istediği boyuta gelınce büyük ihtimal pzartesi aşılama yapıcaz :) kar mı olmazmı tatlım bol boll hemde eşime bağırıyorum dışarı çıkar beni diyeama çıkarmıyoo saguk diyo ama kartopuuuu
![]()
Bi uyusun dinlensin hele su an gergin zaten yarin biraz daha sakinlesir üzülmeyok canım ya ciddi ikna etmeye calıştımm ama iş bul sonra çık dedim hatta biraz önce oturup kendime iş baktım ilanlardan(
oynayalım canım sıkıldım aynı seylerı yapmaktan zaten :) dur geliyorum ben size doğru hazırlan senOy oy oy bende istiyorum oynamak ama benimki çalışıyorberaber oynayalım
gerci ben genelde o topu lap diye yiyen olurum
karda yatip yuvarlanasim var cok fena yaaa
![]()
Corap ve bot var battaniye altindayim sicacik :) su torbası yap sende ayaklarinin altina koy üşümekızlar inanın kaloriferin içine gircem nerdeyse ev ısınmıyoo çok sogukk((
inşallah tatlım dediğin gibi olurrBi uyusun dinlensin hele su an gergin zaten yarin biraz daha sakinlesir üzülme
Bi pantolon bi bere benim isim tamam :)) cok heveslendiiiimoynayalım canım sıkıldım aynı seylerı yapmaktan zaten :) dur geliyorum ben size doğru hazırlan sen![]()
aynen şu an su kaynatıyom ayaklarım dondu:)Corap ve bot var battaniye altindayim sicacik :) su torbası yap sende ayaklarinin altina koy üşüme
Olur olur üzer mi hic eşini :) sen nasıl düşünüyosan o da farkindadir üzme kendiniinşallah tatlım dediğin gibi olurr
valla benım koltuk peteğin tam yanında sıcacık :)kızlar inanın kaloriferin içine gircem nerdeyse ev ısınmıyoo çok sogukk((
Benimki hemen baslar ayağında corap var mi su torbasi yapayım mi :) özledim kocami yaaaynen şu an su kaynatıyom ayaklarım dondu:)
yarın çıkartıcam eşimi nolursa olsun :) foto atıcam eger çıkarsak :) ama cok sugukBi pantolon bi bere benim isim tamam :)) cok heveslendiiiim![]()