- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.081
Sağol kuzum bakalımhadi gözün aydın cnm çok sevindim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum bakalımhadi gözün aydın cnm çok sevindim![]()
Ah benim canom ya nasıl moral verir insana :) inşallah kuzum hep beraber koca gobusu yaristiralim :)Gerek kalmaz inşallah :) da Laparoskopi veya antibiyotikmis tikanikligin tedavisi ki ben tıkanıklık olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal bu zamana kadar biraz kafayı taktın biraz yumurtlama günlerini kaçırdığından olmadıBebis geliyor bebis yaleler yaaaleler
![]()
KUZUUM BEN KAÇIRDIM GERİYE DÖNÜP OKUMAKTA ZOR GELDİ HAYIRDIR BEKLEDİĞİMİZ GÜZEL HABERDEN Mİ YOKSA İNŞALLAHHH ÖYLEDİRSağol kuzum bakalım
Çokk ümitlendimAh benim canom ya nasıl moral verir insana :) inşallah kuzum hep beraber koca gobusu yaristiralim :)
az önce eczaneye sordum canım eşim proxeed plus ve evicapy kullanıyo bunlardan alsak nasıl olur dedim eczaneci onları kullansın ondan sonra pharmatonu alın dedi öyle yaparım bn cnm snd bi sor istersenYk cnm blmiodm hap mı bnlr yksa btkmi acaba
Smdide gcti agrm hç olckmsm gbi deglm ya. tbi insallah olmzda ama plcksada bi an önce olsnda bnde calsmalrma devm edeymbnd oldum olacam diye stres yaptım 3 gün geç oldum madem olacak sters yapmada gecikmesin canım
He by hafta bol çalışma lazım kuzum sonra oda testi yaptırır bakalım :) inşallah bu ay yüzümüz gulerkuzum hepimizin :) 202t e Hamis girerizÇokk ümitlendimsimdi iş ssna düşüyor iyi besle enişteyi
![]()
Bende öyle diyordum canim rahim filmine gerek kakmadan hamile olsam diyordum ama yasayacakmisiz demekki bunlari. Yeterki bebeklerimiz gelsin raziyiz[/QUOTE][QUOTEzeynepsibel, post: 38616826, member: 641034"]bn daha hiç yaptırmadım bu ilk olacakkk yaaaa keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı![]()
evet yaa belirsizlikte çok kötü ne yapacağını bilmiyosun önümüze bakalım artık geçmişi unutalımSmdide gcti agrm hç olckmsm gbi deglm ya. tbi insallah olmzda ama plcksada bi an önce olsnda bnde calsmalrma devm edeym![]()
35 lira canım proxeed plusa 135 lira verdim bu daha uygunmuşOnun fiyatı ne kdrms cnm sordn mu ya korkuorm bde bse olr diehersyi deniorz ama
Yan etkisi fln vrmki ya35 lira canım proxeed plusa 135 lira verdim bu daha uygunmuş
Inşaallah :) sen yine de ovulasyonu kullanmaya devam et sonra başlasın aşklaşmalarHe by hafta bol çalışma lazım kuzum sonra oda testi yaptırır bakalım :) inşallah bu ay yüzümüz gulerkuzum hepimizin :) 202t e Hamis gireriz
eczacı söyler zaten cnm inşallah gerek kalmaz almaya ama yinede denemeye değer millet neler almışYan etkisi fln vrmki ya
hayırlısı deyip önümüze bakıyoruz canım sıkma canını bu aya odaklan geçmişi unutuyoruz hep beraberselam hanımlar, bugün bütün günüm doktorda geçti. pazartesi kan vermiştim o günden beri pembe lekelenme vardı bugün sonucu aldım değerim 5 çıktı. ben acaba hamile miyim derken doktora gittim kan verdim sonuç 0.1 çıktı. doktor ultrasonda baktı kanama grünüyor adet başlamış dedi. klomen ve ınofolic verdi 15 ocakta kontrole çağırdı
hayırlısı deyip önümüze bakıyoruz canım sıkma canını bu aya odaklan geçmişi unutuyoruz hep beraber![]()
aynen cnm benim sadece şu beş gün içerisinde 400 tl gidiyo rahim filmi doktor ve eşime aldığım ilaçlar faln sadece bu hafta içindebi 11 günlük gecikme maddi manevi baya bi sorun oldu. neyse hayırlısı ya başladık tekrar tedaviye
Bn arastrdm smdi o hapı ama ktu yan etkilri vr cnm yaeczacı söyler zaten cnm inşallah gerek kalmaz almaya ama yinede denemeye değer millet neler almış
Hayirlisi olsun ilaclar fayda eder büyük ihtimal bu ayselam hanımlar, bugün bütün günüm doktorda geçti. pazartesi kan vermiştim o günden beri pembe lekelenme vardı bugün sonucu aldım değerim 5 çıktı. ben acaba hamile miyim derken doktora gittim kan verdim sonuç 0.1 çıktı. doktor ultrasonda baktı kanama grünüyor adet başlamış dedi. klomen ve ınofolic verdi 15 ocakta kontrole çağırdı