• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Gerek kalmaz inşallah :) da Laparoskopi veya antibiyotikmis tikanikligin tedavisi ki ben tıkanıklık olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal bu zamana kadar biraz kafayı taktın biraz yumurtlama günlerini kaçırdığından olmadıHoppa Bebis geliyor bebis yaleler yaaaleler:KK73:
Ah benim canom ya nasıl moral verir insana :) inşallah kuzum hep beraber koca gobusu yaristiralim :)

Yk cnm blmiodm hap mı bnlr yksa btkmi acaba
az önce eczaneye sordum canım eşim proxeed plus ve evicapy kullanıyo bunlardan alsak nasıl olur dedim eczaneci onları kullansın ondan sonra pharmatonu alın dedi öyle yaparım bn cnm snd bi sor istersen

[QUOTEzeynepsibel, post: 38616826, member: 641034"]bn daha hiç yaptırmadım bu ilk olacakkk yaaaa keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı :KK43:
Bende öyle diyordum canim rahim filmine gerek kakmadan hamile olsam diyordum ama yasayacakmisiz demekki bunlari. Yeterki bebeklerimiz gelsin raziyiz[/QUOTE]
aynen öyle cnm herşeye rağmen çektiricem filmi

Onun fiyatı ne kdrms cnm sordn mu ya korkuorm bde bse olr die :( hersyi deniorz ama

selam hanımlar, bugün bütün günüm doktorda geçti. pazartesi kan vermiştim o günden beri pembe lekelenme vardı bugün sonucu aldım değerim 5 çıktı. ben acaba hamile miyim derken doktora gittim kan verdim sonuç 0.1 çıktı. doktor ultrasonda baktı kanama grünüyor adet başlamış dedi. klomen ve ınofolic verdi 15 ocakta kontrole çağırdı

selam hanımlar, bugün bütün günüm doktorda geçti. pazartesi kan vermiştim o günden beri pembe lekelenme vardı bugün sonucu aldım değerim 5 çıktı. ben acaba hamile miyim derken doktora gittim kan verdim sonuç 0.1 çıktı. doktor ultrasonda baktı kanama grünüyor adet başlamış dedi. klomen ve ınofolic verdi 15 ocakta kontrole çağırdı
hayırlısı deyip önümüze bakıyoruz canım sıkma canını bu aya odaklan geçmişi unutuyoruz hep beraber :KK47:

Hayirlisi olsun ilaclar fayda eder büyük ihtimal bu ay ;)

Back
X