• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Hayirlisi olsun ilaclar fayda eder büyük ihtimal bu ay :KK66:

ben 3 ay önce de kullandım klomen . yumurtalarım gelişiyo çatlıyo ama gebelik oluşmuyor. inşallah bu sefer sonuç alırız. 2015 uğurlu gelir inşallah bize

neymiş cnm eczacı bişey demedi zaten bu ay proxeed plus aldık ya inşallah gerek kalmaz onlara
Valla kullanan bri hpı yuttm o gun yermdn kalkamadm yazms bde hapn yararı oldgu kdr zararıda vr yazıo.bde kilo aldryms cnm. Ayrca bu hap enerji hapymş. Gelde sporculr kullanıoms

ya sinir oldum bı ozel hastaneyı aradım bana aşılama hakkında o kadar olumsuz konustu kı garantısı yok deyıp duruor illa tüp bebek yap dıo daha muayene olmadan böle konuşuo para tuzagı mıııı yardım edinnn:KK43:(((
kendi doktorun yok mu cnm onunla görüş sor genelde önce aşılamayı deniyolar

ya sinir oldum bı ozel hastaneyı aradım bana aşılama hakkında o kadar olumsuz konustu kı garantısı yok deyıp duruor illa tüp bebek yap dıo daha muayene olmadan böle konuşuo para tuzagı mıııı yardım edinnn:KK43:(((

iyi araştır derim canım. daha hiç sonuçlarına bakmadan nasıl tüp bebek der. bnm ablamın 10 sene olmadı cocugu tüp bebek için gitti doktor gerek yok aşılama yapalım demiş. ilk aşılamada tutmadı ama ikinci de tuttu

iyi araştır derim canım. daha hiç sonuçlarına bakmadan nasıl tüp bebek der. bnm ablamın 10 sene olmadı cocugu tüp bebek için gitti doktor gerek yok aşılama yapalım demiş. ilk aşılamada tutmadı ama ikinci de tuttu
yazıklar olsun işte para tuzağıııı sence aşılamamı deneyeyım yardmcı ol ltfen:(

Back
X