• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

battaniyeye sarıldım yatıyorum. inşallah hastalanmam . şemsiyem de kırıldı yağmurda yürüdüm. Allah dışarı da olanların çalışanların yardımcısı olsun
amin canım ısınana kadar çıkma bizim hasta olmamamız lazım yoksa tedavimiz aksar cnm dikkat et

güya yarın tatil ama ben ev temizlicem taşınıyoruz bi yandan toplanıcam bi yandan yeni evi temizlicem hava da soğuk :( bana dinlenmek yasak

güya yarın tatil ama ben ev temizlicem taşınıyoruz bi yandan toplanıcam bi yandan yeni evi temizlicem hava da soğuk :KK43: bana dinlenmek yasak

işin zor cnm. ben mutfağa bile kalmıyom sen ev taşıyacaksın Allah kolaylık versin

işin zor cnm. ben mutfağa bile kalmıyom sen ev taşıyacaksın Allah kolaylık versin
bide ben çalışıyorum canım yarın tatil diyolar da bana yok tatil falan yazık bana yaa bi an önce bitseydi taşınma işleri çalışmalarımıza bakardık haftaya

bugünde bitti canlar evime gideyim size doyum olmaz cumaya görüşürüz daha eve gidip yemek yapıcam ooooo bi sürü iş beni bekliyo :(

Back
X