• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Dedim aksam ben herhalde yine ablasinda diye :) nasılsın var mi agrin sizin

Ayyyy kız ben dün acillik oldum yaa siz bilmiyonuz demii :cry: yok koçişe gittim dün program yaptık kuzenim nişanlısı falan vardı takıldık yemek yedik sonra öyle dışarı çıktık ama buzz öyle yani siz naptınız ne var ne yok :))

iyim canım aynı işte hava soguk evde tıkındık kaldık öyle :KK20:sennde

Ay eveet burası da buzz donduk. Biz de öğlen kuzenim geldi aldı kahvaltı için amcamlara geldik şimdi annemdeyiz. Uyucaz diyo yok illa geliyom uyandırırım ben enişteyi dedi kurtulamadık elinden. Uyuyo şimdi bnmki zaten :( ağrım da var öyle yani oturuyorum annişle :))

Ayyyy kız ben dün acillik oldum yaa siz bilmiyonuz demii :cry: yok koçişe gittim dün program yaptık kuzenim nişanlısı falan vardı takıldık yemek yedik sonra öyle dışarı çıktık ama buzz öyle yani siz naptınız ne var ne yok :))

geçmiş olsun canım hayırdır ?

Ara ara yine geliyo şuan da var hatta :KK43:( soğuk su içiyorum ondan bu kadar sancılı oldu heralde bilemiyorum yani

üşütmekten olabılıyor benim öyle olur üşüttüğüm zaman o regl günüm şiddetli geçer

Bilmiyoz tabi :( gecmis olsun cok mu ağrın oldu :( burasi da buz gibi dışarı çıktık ama kar yagmiyordu şansıma :( anneanneye gittik bizde

Back
X