- Emoji Skoru
- 2.396
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.221
Benimki sinemaya gidelim dedi aksam icin de Allah bilir işi kacta biter hic heveslendirmiyorum kendimi
ohh gidin gidin ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki sinemaya gidelim dedi aksam icin de Allah bilir işi kacta biter hic heveslendirmiyorum kendimi
NasilsinizzSlm. Merhabalar
Hosbuldukk nasilsinizz
Bende cok iyiyim sukurrçok şükür iyim siz nasılsınız
Hoş buldum canm napıyon ne var ne yok
Dedim aksam ben herhalde yine ablasinda diye :) nasılsın var mi agrin sizin
iyim canım aynı işte hava soguk evde tıkındık kaldık öylesennde
Ayyyy kız ben dün acillik oldum yaa siz bilmiyonuz demiiyok koçişe gittim dün program yaptık kuzenim nişanlısı falan vardı takıldık yemek yedik sonra öyle dışarı çıktık ama buzz öyle yani siz naptınız ne var ne yok :))
geçmiş olsun canım hayırdır ?
Dün regl oldum yaacile gittik can veriyom zannettim ağla ağla helak oldum ayy hatırlamak istemiyorum
((
ah kıyamam canım![]()
Ara ara yine geliyo şuan da var hatta( soğuk su içiyorum ondan bu kadar sancılı oldu heralde bilemiyorum yani
Bilmiyoz tabiAyyyy kız ben dün acillik oldum yaa siz bilmiyonuz demiiyok koçişe gittim dün program yaptık kuzenim nişanlısı falan vardı takıldık yemek yedik sonra öyle dışarı çıktık ama buzz öyle yani siz naptınız ne var ne yok :))
Sen yenisin galibaHosbuldukk nasilsinizz
Hoşgeldin o zaman bugün ıssız ama nirmalde cenemiz fena düşer :))Bu topikte evet cnm yeniyimm
En erkn bn yattm en erknde bn uyandm sanırmSimdi uyandım![]()
Hoşgeldin o zaman bugün ıssız ama nirmalde cenemiz fena düşer :))
bazılarımız yok![]()
Slm kizlar nasilsiniz :)