- Emoji Skoru
- 2.756
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.181
Kızlarr napıosnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catır çatır herseye elektrik veriyorum ben bugun sen napiyonKızlarr napıosnz
Ay napaym cnm ya evde oturuorz bosbos adette olmadmCatır çatır herseye elektrik veriyorum ben bugun sen napiyon
Bekle bir iki gün kirmizi gormeden umut bozmaAy napaym cnm ya evde oturuorz bosbos adette olmadmumtlnsm mı umtlnmasm mı die dusnym
![]()
Amn hç umtlanmıorm ya çnkü bkresnde 9gun geckmştm yrca hç belrti fln yk. Nse bosvr ya nasp kısmet..Bekle bir iki gün kirmizi gormeden umut bozma![]()
O zaman olursa sürpriz olsun daha cok sevinirizAmn hç umtlanmıorm ya çnkü bkresnde 9gun geckmştm yrca hç belrti fln yk. Nse bosvr ya nasp kısmet..![]()
Anneannede cay keyfiisiLalegul tv üstadım hocamm
huzur islamda
mekkenin fethi programı.....
Kuzum neden sıkıldın ben yokum diye mi :) ev kalabalık annemler ablamla kardeşim ada :) yeni yılınz kutlu olsun nice mutlu seneler :)Bu ne sıkıcı akşam![]()
:)Senin yaydığın elektrik yeter yavruuumm![]()
Evett sende yoksunKuzum neden sıkıldın ben yokum diye mi :) ev kalabalık annemler ablamla kardeşim ada :) yeni yılınz kutlu olsun nice mutlu seneler :)
Olsun gülü kaptın cano :) amin inşallah kuzumEvett sende yoksunbenimki bir güle kandirip anneanneye getirdi beni
adayi öp yoğur benim yerime seni de kocaman öpüyorum tatlimmm mutlu huzurlu bebişli yıllar
![]()
Lalegul tv üstadım hocamm
huzur islamda
Aynen bende izliyorm cnmLalegul tv üstadım hocamm
huzur islamda
O zaman olursa sürpriz olsun daha cok seviniriz![]()
Karnim ağrıyor şişti kocaman oldu misafirlikteyiz de :-/Cnm niye skldn sen
Mavi gül ne güzelmiş demistim aklinda kalmış :) seviyor beni kerataOlsun gülü kaptın cano :) amin inşallah kuzum
Amin canımslm kızlar kaç zamandır yazamadım size neler olmuş öyle iyi seneler hepimize 2015 mutluluk huzur sağlık veee bebişler getirsin bizlere :)
Sen sevilmez misin canom :) hep mutlu olunMavi gül ne güzelmiş demistim aklinda kalmış :) seviyor beni kerata![]()