• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bişi soracağım. şimdi biz bu ay tekrar yumurta takibine başladık. eşime sperm testi yaptırmak istiyoruz aranızda yaptıranlardan fikir almak istiyorum. yakında özel hastane var orada mı yaptırsak diyorum devlet hastanesi uzak fiyatları felan soracağız.

kızlar bişi soracağım. şimdi biz bu ay tekrar yumurta takibine başladık. eşime sperm testi yaptırmak istiyoruz aranızda yaptıranlardan fikir almak istiyorum. yakında özel hastane var orada mı yaptırsak diyorum devlet hastanesi uzak fiyatları felan soracağız.
Canim devlet ya da ozel güvenilir bir yer olsun biz 50 tl ye yaptirdik esime ozelde üç tam gün perhizli olmasi gerekiyor ne eksik ne fazla

Canim devlet ya da ozel güvenilir bir yer olsun biz 50 tl ye yaptirdik esime ozelde üç tam gün perhizli olmasi gerekiyor ne eksik ne fazla

anladım cnm. bizde bi yaptıralım diyoruz bize doktor hiç yaptırın feln demedi. tedavi de benim üzerime yoğunlaşıldığı için eşime hiç bi test yapılmadı. eşime sordum o da olur yaptıralım dedi.

anladım cnm. bizde bi yaptıralım diyoruz bize doktor hiç yaptırın feln demedi. tedavi de benim üzerime yoğunlaşıldığı için eşime hiç bi test yapılmadı. eşime sordum o da olur yaptıralım dedi.
Yaptirin icinizde kalmasin bizden de istememislerdi ama iyi ki yaptirmisiz diyorum simdi

:KK43: üzüldüm çok simdi benim ilk hamileligimde birkac kere krndimden gecmistim ağlarken diger düşük kimyasal gebelik sonrasiydi hep bir korku vardi esimin ailesiyle büyük problemler vardi kayinbabam gelmisti ben hamileyken sonuncusunda hamileyim diyemedim kalbini duymadik diye eski mevzulari acti öyle fazla üzüldüm ki kasildim konusurken titriyordum cenem kilitlenmisti cok üzerime geliyorlardi Allah biliyor ya :KK42:

ayy bak okudukca sınırlendım bıan hamıle hamıle ınsanın üstüne mi gelinir ya

Benim kalbi durmuştu o gün teyzemi aramıştım eniştem tlfnu açtı bi panik oldum teyzem nerde dedim hastaneye kaldırdık dedi elim ayağım boşaldı tutamadım kendimi hıçkırarak ağlamaya başladım noldu teyzeme ciddi bişey mi diyebildim çok snr eniştemde ya sen bilmiyomuydun yattığını dedi taş düşürüyomuş çok iyi dedi bikaç saat kendime gelemedim ağlamaktan duramıyodum zaten gebelik beni çok sulu gözlü yapmıştı teyzemin sesini duyum tahatladım 2 gün snr dr gittik kontrole beneğin kalbi durmuş 2 gün olmuş dedi Allah bişiyo sma o yüzdende olmuş olabilir diyorum kendi kendime :KK43:

cook üzüldüm ablacım ya olsun bı sebebp vardır yaşamamasında yaşayan bılır o acıyı ama ınsallah allahım sağlıklısından yıne verır

ayy bak okudukca sınırlendım bıan hamıle hamıle ınsanın üstüne mi gelinir ya
Ilkinde biliyorlardi ama cok onemsemediler ikincisinde kalp atisini duymadan soylemek istemedik bilmiyorlardi ama bi inceki ayki kimyasalimi biliyorlardi yapmayabilirlerdi :KK43:

Back
X