• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bebiş olabilirr[/Q

bebiş olamaz aralığın 7sinde adetlendım yara vardı dondurttum bır ayda ilişki yasak, ocağın 6veya 7sinde adet olayım ki kontrole gideyim doktor ne dıcek ama geç döllendıyse dedim hep ama alttan muayene ettı görülürdü kese bide normal adet oldum

belki geçirdiğin operasyondan dolayı olabilir

kızlarr selammmm bnm de kasık ağrım var ve gaz var aşırı üşüyom bi de hasta olmama daha 10 gün var düzenim iyice bozuldu mu acaba bnm ya:((

kızlarr selammmm bnm de kasık ağrım var ve gaz var aşırı üşüyom bi de hasta olmama daha 10 gün var düzenim iyice bozuldu mu acaba bnm ya:KK43:(
Ben cumartesiden dun geceye kadae çektim onu benim de 10 günüm var galiba stresten oluyor

Ahh ya kıyamam anlayışsız büyüklerden nefret ediyorum görmüş geçirmiş insansın evli genç bir bayanı kimsenin üzme gibi bir lüksü olamaz gebe olabilme ihtimalini heran düşünmeleri lazım :KK43:(
Düşünmüyorlar iste olanlari onlara baglamak istemedim ama görünen köy klavuz istemiyor

Anneeemmm kiyamam gel gir aramiza :KK19:
ÇOCUK OLMASI İÇİN DUA

ÇOCUK OLMASI İÇİN

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyupüfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.BU DUAYIDA FIRSAT BULDUKÇA ÇOKCA OKUYUN

Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"

ÇOCUK OLMASI İÇİN DUA

ÇOCUK OLMASI İÇİN

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyupüfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.BU DUAYIDA FIRSAT BULDUKÇA ÇOKCA OKUYUN

Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
kızlar bende bugün abdest alıcam yarından ıtıbaren 7 gün oruç tutacam hem yarın mevlıt kandılı

ÇOCUK OLMASI İÇİN DUA

ÇOCUK OLMASI İÇİN

Denenebilir dua sonucta :)

Back
X