• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bende bugün abdest alıcam yarından ıtıbaren 7 gün oruç tutacam hem yarın mevlıt kandılı

Ohoooo benim 1 aylık borcum var geçen sene hamileyim aman bişi olmasın diye tutmamıştım :( regl bitsin başlıyım ben borçlarımı ödemeye :(
Yanlışım varsa beni düzeltin lütfen üzerine farz oruca borcu olan nafile orucu tutamaz diye biliyorum bilgisi olan var mı bu konuda ..????

Hımm öyle akintilar geldiğini duymuştum hamilelikte ama bilemedim

ama olamaz canım ya adetlendım ben yaram vardı ya ama geç döllenme olduysa diyorum hala daha bu kafaya girmiyor benim heralde olamıcagı bu ay :KK43:

Ohoooo benim 1 aylık borcum var geçen sene hamileyim aman bişi olmasın diye tutmamıştım :KK43: regl bitsin başlıyım ben borçlarımı ödemeye :KK43:
Yanlışım varsa beni düzeltin lütfen üzerine farz oruca borcu olan nafile orucu tutamaz diye biliyorum bilgisi olan var mı bu konuda ..????
Tut olmadi en azından pazartesi perşembe ciksin aradan hem doğru biliyorsun farz olan tutulmasi gerekiyor önce Hoppa benim vardi 10 gün tuttum cok şükür

Tut olmadi en azından pazartesi perşembe ciksin aradan hem doğru biliyorsun farz olan tutulmasi gerekiyor önce Hoppa benim vardi 10 gün tuttum cok şükür

Hastalığım bitsin abdest alıyım başlıyım ödeme yapmaya :))

ÇOCUK OLMASI İÇİN DUA

ÇOCUK OLMASI İÇİN

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyupüfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.BU DUAYIDA FIRSAT BULDUKÇA ÇOKCA OKUYUN

Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
bunu yapacak olan var mı kızlar

Back
X