• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlar
gecen ay adetımden 1 hafta önce kanamam geldı herhangı bır ılac kullanmadan sımdı ıse 9 gun war adetıme ve ara ara sancılar çekıyorum :KK43: bunaldım konusamamaktanda herkes her ay umıtle beklıo ama tık yok bende nabacayum acaba
Merhaba canim umarım yardımci olabiliriz sana adet duzensizligi yasiyorsun galiba stres yüzünden

peki yumurtam olmadan nasıl hamıle kalacam yanı yumurtlama olmadığı zamanlar şansın olmaması lazım sperm yumurta bulamıorsa nasıl hamıle kalacam kııı
Önceki aydan kalan catlamayan yumurtaların olabiliyor ki çevrem de çok var adetinin bittiği gün hamile kalan

daha 1 ay bıle deglmişşşşş

Canım 3 aydan küçük gebeliklerde (sorun yoksa pataloji sonucunda) hemen gebe kalına bilir ve kürtajdan hemen snr daha kolay gebelik olur ama 3 aydan büyükse vucüdun 3ay kdr dinlenmesi rahimin kendini toparlaması gerekiyor
Geçmiş olsun arkadaşına :))

Canım 3 aydan küçük gebeliklerde (sorun yoksa pataloji sonucunda) hemen gebe kalına bilir ve kürtajdan hemen snr daha kolay gebelik olur ama 3 aydan büyükse vucüdun 3ay kdr dinlenmesi rahimin kendini toparlaması gerekiyor
Geçmiş olsun arkadaşına :))
ozaman kürtajdan sonra daha mı şanslı kız

Merhaba canim umarım yardımci olabiliriz sana adet duzensizligi yasiyorsun galiba stres yüzünden

yok canım ya hiç olmazdı hatta bikaç gun gecıkmem bıle olurdu ama erken hıc olmamıstım helekı bır hafta kadar ve su andada ara ara adet sancısı vuruyor anlamıyorum yınemı erken olcak yoksa hamılemıyım dıye ... her ay yenı bır umut

yok canım ya hiç olmazdı hatta bikaç gun gecıkmem bıle olurdu ama erken hıc olmamıstım helekı bır hafta kadar ve su andada ara ara adet sancısı vuruyor anlamıyorum yınemı erken olcak yoksa hamılemıyım dıye ... her ay yenı bır umut
kızlar ben 24 aralıkta adet oldum hamıle kalmak ıçın hangi günler daha şanslıyım??????????

Gittin mi doktora bunun icin peki?

kızlar ben 24 aralıkta adet oldum hamıle kalmak ıçın hangi günler daha şanslıyım??????????
29 gunde bir adet oluyorsan adet baslangıcından 10 gun ekle mesela senyarından ıtıbaren basla çalısmalara ayın 8 ıne kdr :)

Gittin mi doktora bunun icin peki?
doktorlarla artık ahbab olcam gıt gelden 3 ay once asılama yaptırdım olmadı ... bende bıraz dınlenıyım dedım menagon ıle asılandım bu sefer cok sısırdı benı hıc bır sorun olmamasına ragmen esımdede bendede her gıttıgımızde asılama :) her cesıdını denedım nerdeyse

doktorlarla artık ahbab olcam gıt gelden 3 ay once asılama yaptırdım olmadı ... bende bıraz dınlenıyım dedım menagon ıle asılandım bu sefer cok sısırdı benı hıc bır sorun olmamasına ragmen esımdede bendede her gıttıgımızde asılama :) her cesıdını denedım nerdeyse
en iyi iğne hangisi pekii

en iyi iğne hangisi pekii
menagon :) cok sıddetlı bır ıgne etkısını ıkı ay boyunca hıssettım ben yumurtlama gunlerımde her zamankınden daha sıddetlı agrı hıssettım buda buyumesınden dolayı cektıgım sancılardı

menagon :) cok sıddetlı bır ıgne etkısını ıkı ay boyunca hıssettım ben yumurtlama gunlerımde her zamankınden daha sıddetlı agrı hıssettım buda buyumesınden dolayı cektıgım sancılardı
DOKTORLAR ONU KULLANMIO GENELDE DEMI

Back
X