• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

DOKTORLAR ONU KULLANMIO GENELDE DEMI
bnm 4. asılamamda onu kullandı doktorum hep baska yollara bas vurdu genelde evet pek kullanılmıyor su ıle karısım yapılarak hastanede vurdurman gereken ıgne bu kalem ıgnelerden deıl

doktorlarla artık ahbab olcam gıt gelden 3 ay once asılama yaptırdım olmadı ... bende bıraz dınlenıyım dedım menagon ıle asılandım bu sefer cok sısırdı benı hıc bır sorun olmamasına ragmen esımdede bendede her gıttıgımızde asılama :) her cesıdını denedım nerdeyse
Anladım canım bunlar bile dengeni sasirtmistir cok hassas kendileri malum :-)

bnm 4. asılamamda onu kullandı doktorum hep baska yollara bas vurdu genelde evet pek kullanılmıyor su ıle karısım yapılarak hastanede vurdurman gereken ıgne bu kalem ıgnelerden deıl
ben de ilk aşılama yapacam.senn sonuç nasıl öğrendn mı

ben de ilk aşılama yapacam.senn sonuç nasıl öğrendn mı
4 asılama sonucunda hıc gebelık olmadı bır kere kendılıgınden oldu en streslı donemımde oda fazla tutunamadı bırbucuk aylıkken koptu gıttı benden tam ıkı yıl once :( ama yaptır durma bu ay beklıım su ay beklıyım dıye ben sımdı de adet olursam tup bebek denıycem

4 asılama sonucunda hıc gebelık olmadı bır kere kendılıgınden oldu en streslı donemımde oda fazla tutunamadı bırbucuk aylıkken koptu gıttı benden tam ıkı yıl once :KK43: ama yaptır durma bu ay beklıım su ay beklıyım dıye ben sımdı de adet olursam tup bebek denıycem
cnm bnm yaaaa..sana dua edecem inşallah kendiliğinden yıne olur

cnm bnm yaaaa..sana dua edecem inşallah kendiliğinden yıne olur
İnşallah :) inşallah senınde ılk denemende tutar bebısın de guzel haberlerını alırız burdan Teşekkür ederimmmm <3

İnşallah :) inşallah senınde ılk denemende tutar bebısın de guzel haberlerını alırız burdan Teşekkür ederimmmm <3
inşallah cnm .. sınav dünyasındayız allah kımını evlatla kımını eşiyle kımını kaza bela wererek test edıor..bıraz sabırr inşallah ewlat sahıbı olacaz...inanıyorm buna

inşallah cnm .. sınav dünyasındayız allah kımını evlatla kımını eşiyle kımını kaza bela wererek test edıor..bıraz sabırr inşallah ewlat sahıbı olacaz...inanıyorm buna
evet sınavımız bebiştenmiş olsun yeterki hayırlı saglıklı olsunda gec olmasın artık ama ben epey bekledım kimseyi bu kdr bekletmesın Rabbim çaresızce

kızlar ben uykuya çok düşkünüm.çocuk olunca nasıl olacak :):KK76:

Back
X