- Emoji Skoru
- 554
- Puanlar
- 78
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.581
yarasın artk bi zahmet :) özledm siziiiAgri kötü ama ise yariyorki ağrıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarasın artk bi zahmet :) özledm siziiiAgri kötü ama ise yariyorki ağrıyor![]()
AMİNNNNNN.Allah ım şu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah daha fazla aratmasın inş tez zamanda güzel haberlerımızı alırız kıslarrrr aminnnnnnnnnnn :)
hoş geldinnn inşallah ağrılarının sonucunu gülerek alırsınAgri kötü ama ise yariyorki ağrıyor![]()
İNŞALLAH ALLAHIM KANDİL GÜNLERİNİN GECESİ HÜRMETİNE BİZE ELİ YÜZÜ DÜZGÜN SAĞLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT NASİP ET.AMİN.ayyy inşallahhh :)
Ayy insallah canim isteyen herkezin bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsn rabbim <3hoş geldinnn inşallah ağrılarının sonucunu gülerek alırsın
İNŞALLAH ALLAHIM KANDİL GÜNLERİNİN GECESİ HÜRMETİNE BİZE ELİ YÜZÜ DÜZGÜN SAĞLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT NASİP ET.AMİN.
AMİNNNNNNNNNNİNŞALLAH ALLAHIM KANDİL GÜNLERİNİN GECESİ HÜRMETİNE BİZE ELİ YÜZÜ DÜZGÜN SAĞLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT NASİP ET.AMİN.
kızlar şu süt buharını uygulayan var mı?????aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) ecmain
inşallah ya herkes doldursun göbişleri sonra da hamilelik sürecimizi bir arada paylaşalım allahımm nolur:))Bakalim en geç subata üç dört hamile cikar bizden![]()
Amin canim inşallah yarin bolbol dua edelimAllah ım şu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah daha fazla aratmasın inş tez zamanda güzel haberlerımızı alırız kıslarrrr aminnnnnnnnnnn :)
kızlar şu süt buharını uygulayan var mı?????
onu bn de duydum ama denemedim hiç=))kızlar şu süt buharını uygulayan var mı?????
buhara oturuyon :)))onu bn de duydum ama denemedim hiç=))
Ben kendim icin en gec Şubat diyordum kizlari da taktim pesime :))ayyy inşallahhh :)
Amin amin inşallah hepimiz icin dua ediyorum hep :)inşallah ya herkes doldursun göbişleri sonra da hamilelik sürecimizi bir arada paylaşalım allahımm nolur:))
yok cnm ben kullanmadım en son annemın hacdan getırdıgı bı kuru meyve var suya atıp ıcılen ondan ıctım ıkı ay en son uygulamam bu:) belkıde o adetımı sokturdu ... ama yengem en son süt ve sıcak suya oturma banyosu yaparak bebişi oldugunu demıstıkızlar şu süt buharını uygulayan var mı?????
cnm hatta onun içine viks koyan da var iltihap da sökülsün diye:)buhara oturuyon :)))
:) ayagını ıyı sürü ilk hamile olan surusun ayaklarını buraya :))Ben kendim icin en gec Şubat diyordum kizlari da taktim pesime :))
Amin amin inşallah :)inşallah ya herkes doldursun göbişleri sonra da hamilelik sürecimizi bir arada paylaşalım allahımm nolur:))