• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hahaha :D tep tepiştir bölgeye :D vajınaya cnm ben alıstım bı kere mavı uzun bi kapsul sokup ucunda ılacı pırtlatıodum rahım zarı kalınlastırmak ıcın az ınce gelmıs sonrakı ıkı asılamamdada progestan teptım :D bı bal kaldı onu da tepıım :DD

çatlatma ıgnenı yenı vurulmadınmı uzulme ya olmassın ıns ...

hahaha :D tep tepiştir bölgeye :D vajınaya cnm ben alıstım bı kere mavı uzun bi kapsul sokup ucunda ılacı pırtlatıodum rahım zarı kalınlastırmak ıcın az ınce gelmıs sonrakı ıkı asılamamdada progestan teptım :D bı bal kaldı onu da tepıım :DD
KOCANDA BİRŞEYLER TEPİŞTİRİOR ALLAH SONUNU HAYIR ETSİN DİMİ:cool::cool::cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

BACILAR DIŞ GEBELIK NE ARKADAS GEÇİRMİŞ ŞİMDİ ARADIM GEÇMİŞ OLSUN DEDIM
rahım ıcınde dollenme deılde dısında yapısıp kalması rahme gidememesi dollenen yumurtanın dıye bılıyorum

Aynen valla görünce öldüm gülmekten içime bal sürsem adam 10 dk beklese bi daha da çıkamaz yapışır kalır :))
yapısıp kalsın :D mümkunse hamile kalana kdr :DDD yiter be hep hatunlar denıo aman sunu yapak aman bunu yapak dıye onlar yatısta :D ben bsy yapıp versem bıle nazlanıo hıhh :D

BACILAR DIŞ GEBELIK NE ARKADAS GEÇİRMİŞ ŞİMDİ ARADIM GEÇMİŞ OLSUN DEDIM

Canım yumurta spermle buluşup dölleniyor 15 gün snr kabuğunu bırakıp rahime düşmesi gerekirken rahimin dış duvarında kalıyor

kız yok kullanmadım kullan dıye dedıler ama :D kullanan warmı yoksa boyle bsyı

Back
X